VEČERA ZA 5 NA SELU

Gledatelji oštro o Silvijani: 'Ego do neba, a osobnosti čovjeka nigdje'

Večera za 5 na selu
Foto: RTL
1/7
15.06.2022.
u 08:59

"Po njenim sinoćnjim komentarima mislila sam da će njena večera biti za dvadeset. Žena misli da nitko ne može bolje od nje. Odurna mi je", oštra je bila jedna gledateljica, a druga je kritizirala i Silvijanin dom

U sinoćnjem izdanju RTL-ova showa "Večera za 5 na selu" kuhala je osebujna 72-godišnja Zadranka Silvijana koja je goste oduševila svojom kreativnosti.

Za glavno jelo Silvijana je ponudila janjeću koljenicu sa zapečenim okruglicama od krumpira i luka, a Marinela je umjesto mesa, koje ne jede, dobila dva jaja na oko kako ne bi ostala gladna.

Kao šećer na kraju gostima je servirano pravo malo umjetničko djelo na tanjuru u obliku deserta. Silvijana je izradila čokoladne kalupe s kremom od bijele čokolade, a sve je ukrasila marcipanom i šarenim detaljima. „Desert je izgledao kao Alisa u zemlji čudesa – cvjetići, listići, boje, šarenilo… Bajka“, kazala je Marina dok je Filip istaknuo: „Ja mislim da je to bila umjetnost, da je to izgledalo lijepo, ali okus je bio presladak…“

Za iznenađenje večeri Silvijana je pripremila nešto u svom stilu pa je gostima održala malu kreativnu radionicu i naučila ih kako izraditi dekorativne štapiće od marcipana. Na kraju je osvojila 38 bodova. Gledatelji emisije na Facebooku bili su podijeljeni oko osebujne Silvijane. Većini se nije svidjela njena večera. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Po njenim sinoćnjim komentarima mislila sam da će njena večera biti za dvadeset. Žena misli da nitko ne može bolje od nje. Odurna mi je", oštra je bila jedna gledateljica, a druga je kritizirala i Silvijanin dom.

"Od svih hvala i hvaljenja umjetnosti i navodne osebujnosti, mene samo zanima tko će si urediti ovako stan, s obzirom na to da si takvo uređenje može priuštiti svako... osim mazarija i nekih osnovnih školskih crteža nema ništa... U WC ne može ući, kupatilo nije niti pokazala, normalno, nije niti morala, ali je rekla da bude... Kuhinje, osim štednjaka nema, 5 starih različitih stolica i mazarije za koje sam sigurna da nitko ko je davao kompliment i divio se umjetnosti neće odvojiti ni kune", dodala je gledateljica. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"U tom stanu se treba dobro zadubiti i zagledati da skužiš gdje je što, WC se ne razlikuje od štednjaka, krevet od zidova (psihodelično) , al umetnica mora biti zdrava", citirala je Konstraktu gledateljica. 

"Ego do neba, a osobnosti čovjeka nigdje", kritizirao je gledatelj. No, bilo je i onih koji su pohvalili SIlvijanu. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Posebna umjetnica, predivne slike, divim se njenoj vitalnosti i energiji sa 72 godine, britkog uma, baš zanimljiva večera, desert je pravo malo kreativno čudo, a ljudskoj zlobi nikad kraja. Svaki tjedan nađu žrtvu pa udri s uvredama i podsmijehom, zato je ova večera prštala s radosti i smijehom", zaključila je gledateljica. 

VIDEO: Kaos na koncertu Harryja Stylesa: Obožavatelj pao s visokih tribina 

 

Ključne riječi

Komentara 1

VE
velma
13:06 18.06.2022.

Pa žena je u svakom slučaju zanimljiva,osebujnih ideja,prošla svijeta,kreativna,zato ne moraš imat stan,kao ispod čekića,gdje je sve sterilno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije