Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcije na finale

Gledatelji podijeljeni oko Tonijevog izbora! Dok su jedni sretni, drugi tvrde: 'Pogriješio je, nisu oni jedno za drugo'

Foto: RTL/Screenshot
1/12
06.05.2022.
u 08:25

Stankici je rekao kako je cijela njihova priča od početka u njegovim očima bila savršena i kako ništa ne bi promijenio.

U jučerašnjoj finalnoj epizodi 'Gospodina Savršenog', splitski profesor Toni odabrao je Stankicu, a Karolini uputio komplimente uz riječi da "njegovo srce pripada drugoj". 

Stankici je rekao kako je cijela njihova priča od početka u njegovim očima bila savršena i kako ništa ne bi promijenio.

"Ti si savršena žena u koju sam se zaljubio do ušiju i bez koje više jednostavno ne mogu zamisliti život! Moje srce pripada tebi i naša priča počinje sada. Ovo je više od onoga po što sam došao i ja sam najsretniji čovjek“, rekao je Toni Stankici i posljednji joj put dao ružu i strastveno su se poljubili. „Split, Banja Luka, gdje god! Ne sumnjam da se nećemo snaći bilo gdje, smatram da sad imam savršenu osobu pored sebe", kazao je Toni na kraju. 

Gledatelji su oko njegove odluke podijeljeni. Dok su jedni zadovoljni zbog izbora Stankice, drugi misle da ona ipak nije za njega. 

"Bravo Toni. Pametna odluka. Nek vam je sa srećom", "Ajde hvala Bogu da se jednom u nekom showu dogodi i da netko izabere stariju od sebe, lijepu i ostvarenu ženu, a ne nekakvu balavicu koja nema ni 1 posto života u sebi. Nikako mi se ovaj Toni nije sviđao, ali sada svaka čast za ovo!", "Meni se Stankica dopala od prvog dana, pa sretno", "Ne mogu opisati koliko mi je drago što je Toni odabrao Stankicu. Ne radi se samo o tome da mu je bliža po godinama. Ona je jedna predivna, uspješna, zrela, topla i vesela osoba, koja mu je po mom mišljenju, više kompatibilna. Imala sam neki osjećaj da će nju odabrati. Svaka mu čast na tome što je shvatio da je ona žena za njega", pisali su oni koji su sretni zbog odabira.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net
Foto: Screenshot/dubrovnik.net

No, bilo je onih koji ne odobravaju.

"Koja 'fejkača' je ova Stankica", "Kaataastroofaa!", "Pogriješio si", "Svaki komentar je suvišan", "Nisu oni jedno za drugo", pisali su drugi.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net
Foto: Screenshot/dubrovnik.net
Foto: Screenshot/dubrovnik.net

VIDEO>>Amber Heard, bivša žena Johnnyja Deppa, progovorila na suđenju: 'Pio je, drogirao se i tukao me!'

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
20:43 07.05.2022.

Stankica se predstavila kao dizajnerica i trendseterica. Kao Maghan Markle. Puno teksta, ništa pametno. Isto starija i iskusnija s bogatim životnim situacijama kreveljila se cijelo vrijeme. Umjetnica. Tony je kao i milijuni muškaraca pao na tu ženu koju su opisali kao goluba na umoru, a propustio prave golubice koje su bile i mlađe i zabavnije i ljepše. Majka mu je dala potpuno krivi savjet i bolje da majku više ništa ne pita. Sad treba nastavitgi živjeti. Pametnih i lijepih i u srcu dobrih djevojkaka ima na milijune, kao i manipulatorica. Bit će sreće drugi put. "Dama" ga je izmanipulirala, a on se navukao, eto to je.

TR
tranica
09:00 06.05.2022.

Ono je sinoć bilo negledljivo. On teški narcis kojeg treba uzdizati u nebesa, a ona proračunata manipulatorica koja točno zna što i kako treba. Ma nimalo joj nije neugodno izgovarati sve one sladunjave bljezgarije na razini srednje škole. Nije tata samo njemu "sladila". I mama je bila " vrhunska dama", iako je zapravo jedna prosječna splitska žena. Očito mo'š imat 100 diploma i bit glup.

DU
Deleted user
08:34 06.05.2022.

Čini se da on ima više plastike u glavi nego ona na glavi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije