Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet kalkulacije

Gledatelji 'Večere za 5 na selu': Ocjene su primjerene večeri, a Ivica je pomalo iritantan

Foto: RTL
1/6
17.11.2022.
u 08:26

Domaćin je jučer bio Tomislav čija jela nisu pretjerano oduševila njegove gosti i na kraju večere je dobio ocjenu 34.

Jučer je u 'Večeri za 5 na selu' kuhaču preuzeo Tomislav, koji je gostima pripremio predjelo naziva Goranske mazalice, glavno jelo Check avantura i desert Bučinke.

I predjelo i glavno jelo dobro su prošli, no bilo je i prigovora - bruskete su bile prepečen i tvrde, u glavnom jelu nedostajalo je soli, a kod palačinki bile su problem same palačinke jer su gostima bile žilave tako da je na kraju domaćin dobio 34 boda i trenutno je na trećem mjestu. Gledatelji se slažu s ovim ocjenama i misle kako večera nije bila baš za desetku, ali pri sumnjaju kako kandidati kalkuliraju s ocjenama.

- Ne znam što bih rekla. Čak se djelomično i slažem s ocjenama, ali opet mislim da pojedini kalkuliraju. Iako, predjelo mi je izgledalo tvrdo, a u glavnom jelu bi i meni nedostajala salata. Mislim da su ocjene i primjerene večeri. Peka sasvim krivo otpočetka rađena. A umjesto tog zapečenog mljevenog moglo je i biti tartar. Ocjene su taman. Ivica do sada nije rekao ni jednu jedinu riječ "bez pokrića". Ne znam zašto pusti epiteti na njegov račun. Večera definitivno nije bila za 10, realno čak je dobio i više od mojih očekivanja! Antonela je dala najmanju ocjenu zato što si nisu baš dobri po meni nije lijepo od nje ipak večera nije bila tako loša ostali sasvim Ok. Izgubljen u vremenu i prostoru. Ivica sveznalica, pomalo iritantan. Počele kalkulacije - komentari su koje su gledatelji nakon emisije napisali na službenoj Facebook stranici. 

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary

Ključne riječi

Komentara 1

PU
Pulchrum
17:22 17.11.2022.

Zar je moguće da ovakve stvari stavljate na naslovnicu portala umjesto nešto prigodno o gradu heroju Vukovaru? Je li ovo hrvatski časni list ili žutilo koje objavljuje tekstiće zabavnog sadržaja? Gdje vam je profesionalnost?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije