Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blažen među ženama

Glumac Matt Damon dobio treću curicu kojoj je dao ime Stella

'Matt Damon and his wife Luciana Bozan Barroso attend the premiere of Hereafter during the 48th New York Film Festival at Alice Tully Hall, Lincoln Center in New York, USA. Photo: Press Association/Pi
'Mehdi TaamallahPress Association'
24.10.2010.
u 16:08

Matt Damon pet je godina u sretnom braku s Lucianom. Par je odlučio kako nakon ovog neće imati više djece. Matt uživa u ženskom društvu jer je odrastao sa bratom pa mu je ovo novo iskustvo

Ako se i za koga može reći da je blažen među ženama, onda je to sigurno Matt Damon čija je supruga Luciana u srijedu rodila četvrtu, a njegovu treću kćer, kojoj su dali ime Stella Zavala. – Odlučili smo podvući crtu što se tiče proširivanja obitelji, četiri curice su lijepa brojka – poručio je glumac presretan što je porođaj njegove supruge prošao bez komplikacija.

– Mislim da bi doista bilo previše očekivati od moje žene da još rađa. Ne želim je pretvoriti u Ethel Kennedy koja je suprugu Robertu rodila jedanaestero djece – kaže Matt. S Lucianom je u braku pet godina, tijekom kojih su, prije Stelle, dobili kćeri Isabellu (4) i Giju (2), a 11-godišnja Alexia je Lucianina kći iz prijašnje veze. – Kćeri odgajamo tako da postanu snažne, ali i dobre žene. Važno je da se nauče ponašati odgovorno i pristojno prema drugima, jer će im to koristiti u životu – objašnjava 40-godišnji glumac. Kaže kako mu uopće nije problem biti u kući s toliko žena jer ga sve one vesele i ispunjavaju. – Odrastao sam s bratom pa mi je ovo novo i odlično iskustvo – oduševljeno će glumac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije