sve je snimila kamera

Glumica(74) doživjela užasan šok, u kući zatekla polugolog čovjeka: Bojim se, prate me koze

Foto: Youtube screenshot
1/5
08.02.2021.
u 13:21

U kući je s njom bio i suprug Alan Hamel, a  muškarac je samo u jednom trenutku počeo nešto pričati, no iako su čuli zvukove ni Suzanne ni on nisu odmah shvatili da nisu sami.

Glumica Suzanne Somers doživjela je neugodno iznenađenje u svome domu, kada je snimala video za Facebook LIVE. 

Naime, Suzanne je bila usred snimanja, kada joj se na vratima pojavio nepoznat čovjek. U kući je s njom bio i suprug Alan Hamel, a  muškarac je samo u jednom trenutku počeo nešto pričati, no iako su čuli zvukove ni Suzanne ni on nisu odmah shvatili da nisu sami

Čovjek je kazao kao je prestrašen jer ga prate koze, a nakon što ga je Suzanne pitala kako se zove, odgovorio je da mu ej ime Aaron Carpenter. 

Nakon toga ga je upozorila da ne bi trebao biti u njezinom domu, a isto je ponovio i njezin suprug. 

Suzanne je svoje reakcije snimila kamerom, vidno prestrašena, smireno je komunicirala s uljezom koji se činio čudnim, no zapravo nije predstavljao stavrnu prijetnju. 

Prije no što je otišao, uljez je rekao kako ima dar za Somers, no ona mu je odgovorila da nije zainteresirana. 

Nakon toga je izašao, a Suzanne je kazala kako će pozvati policiju. 

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lajh1985
13:43 08.02.2021.

Kad pogledam ove njene slike hocu i ja tak dobro izgledat sa 75 :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije