pokupila se iz pizzerije

Glumica doživjela neugodnost u Zadru: 'Šanker mi je viknuo 'Obuci grudnjak', bezobrazluk i zadrtost'

Foto: Instagram
1/9
26.07.2022.
u 09:43

- Jučer sam doživjela jako neugodno iskustvo u pizzeriji Šime u Zadru u koju idemo već 25 godina. Dok sam išla sa kćeri prema WC-u jedan od zaposlenika u šanku (misleći da sam strankinja) viknuo je: "Obuci grudnjak" - započela je Tena svoju objavu na Instagramu.

Glumica, Tiktokerica i influencerica Tena Sakar Vukić (35) na društvenim mrežama požalila se na neugodnu situaciju koju je doživjela u jednom ugostiteljskom objektu u Zadru. Tena, koju mnogi pamte i po ulozi u seriji 'Zabranjena ljubav', susrela se s neočekivanim komentarom jednog konobara, a cijelu situaciju dodatno je pojasnila na svom Instagramu. 

- Jučer sam doživjela jako neugodno iskustvo u pizzeriji Šime u Zadru u koju idemo već 25 godina. Dok sam išla sa kćeri prema WC-u jedan od zaposlenika u šanku (misleći da sam strankinja) viknuo je: "Obuci grudnjak" - započela je Tena. 

- Na sebi sam imala traper suknju i top iz Zare, ništa degutantno. Prvo sam pomislila da sam krivo čula, ali sam se vratila do šanka i pitala konobare tko je to viknuo i da li je to upućeno meni - nastavila je influencerica.

- Na što su se konobari malo iznenadili i počeli govoriti: Nisam ja..., zamolila sam jednog konobara da pozove vlasnika, što je on i učinio. Gospodin Šime je bio ljubazan kao uvijek i ispričao se. Jedan od zaposlenika u šanku ili kuhinji je rekao onda: 'Možda sam ja viknuo slučajno, ne znam točno" - navodi dalje Tena koja je upozorila i šire aspekte situacije u kojoj se našla. 

Foto: Instagram
- Ako malo šire pogledamo ovu situaciju, iz jedne rečenice puno toga možemo vidjeti.... seksizam, bezobrazluk, šovinizam, nepoštivanje gosta, zadrtost, manjak odgoja, bontona, obrazovanja, problem hrvatskog turizma, preopterećenost poslom, manjak ugostiteljskog kadra, iscrpljenost, nervoza djelatnika, no prije svega nepoštivanje žene u hrvatskom društvu. I ovo nije izoliran slučaj nažalost - poručila je Tena te dodala da unatoč neugodnom iskustvu i dalje voli Zadar, ali da su se nakon svega pokupili iz pizzerije. 

Nešto kasnije objavila je i video 'spornog' topa iz Zare koji je nosila na sebi, a potom se u istom outfitu pojavila u jednom restoranu u Novom Vinodolskom gdje nitko nije imao primjedbu na račun njezine odjevne kombinacije. 

Foto: Instagram

VIDEO Pogledajte kako je bilo na Fusion festivalu

Ključne riječi

Komentara 77

Avatar tarana
tarana
10:28 26.07.2022.

Da ne bi grudnjaka za tebe bi znalo svega 10 ljudi...ovako 20.

PU
Pukovnik
10:24 26.07.2022.

Bezvezna glumica na ničemu traži pozornost a još i vrijeđa hrvatsko društvo.

Avatar possibilis
possibilis
10:16 26.07.2022.

Dakle jedan "obuci grudnjak" dobije clanak u novinama i "seksizam, bezobrazluk, šovinizam, nepoštivanje gosta, zadrtost, manjak odgoja, bontona, obrazovanja, problem hrvatskog turizma, preopterećenost poslom, manjak ugostiteljskog kadra, iscrpljenost, nervoza djelatnika, no prije svega nepoštivanje žene u hrvatskom društvu." Ne, to nije "nepostivanje zene u hrvatskom drustvu". Etiketiranje cijelog drustva, a to je ovo sorosiranje sto vi radite po novinama i drustvenim mrezama- TO je problem. Izmisljanje zrtve, viktimizacija onih koji zapravo traze privilegije. Nije valjda dosta uprava glavnog grada. NISTE ZRTVE! Vi ste ti koji ste agresivni. Medijski i ideoloski agresivni. Za jedan bezobrazluk se ne etiketira cijelo hrvatsko drustvo, to nije glavni i generalni problem hrvatskog turizma i definitivno nije materijal za clanak. Kada bi radili ovakve clanke o svakoj slicnoj uvredi SVAKE drustvene kategorije- izdanja bi bila deblja od Biblije. NISTE ZRTVE! Vi ste agresivci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije