Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gordana Kovačević

Godinu dana od nestanka Marijane oglasila se njezina majka: Vjerujem da je živa, prati me taj osjećaj

Zagreb: Marijana, Brandon i Horvat gostovali na RTL televiziji
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
28.04.2023.
u 08:23

Što se dogodilo s Marijanom nakon što je nestala u Zagrebu i dalje nije poznato, a uoči tužne godišnjice za medije je odlučila progovoriti njezina majka Gordana Kovačević koja se prije nije željela pretjerano eksponirati. Činio je to uime obitelji njezin suprug Ivo Kovačević koji se od prevelike tuge naglo razbolio i preminuo krajem prošle godine

Na jučerašnji dan, 27. travnja, prošla je točno godina dana od nestanka bivše Big Brother pobjednice Marijane Seifert, a od tada do danas istraga nije urodila plodom. Što se dogodilo s Marijanom nakon što je nestala u Zagrebu i dalje nije poznato, a uoči tužne godišnjice za medije je odlučila progovoriti njezina majka Gordana Kovačević koja se prije nije željela pretjerano eksponirati. Činio je to uime obitelji njezin suprug Ivo Kovačević koji se od prevelike tuge naglo razbolio i preminuo krajem prošle godine. Još jedan šok za Gordanu od kojeg se teško oporavlja. – Previše je tuge u meni, očaja i razočaranja – rekla je Gordana za Slobodnu Dalmaciju.

– Bol je svakim danom sve veća, u početku nisam bila ni svjesna što se dogodilo, mislila sam da je riječ o nekoj šali... – dodala je Kovačević koja živi u Kninu gdje je Marijana sa svojim sestrama provela veliki dio djetinjstva i mladosti. 

Svoju Marijanu posljednji put vidjela je dva dana prije nestanka u njezinu zagrebačkom stanu u kojem je živjela sa suprugom Karlom Seifertom i jednogodišnjim sinom Aleksandrom. – Bila je vesela i puna života. Apsolutno ništa nije ukazivalo na to da bi se nešto loše moglo dogoditi. Na dan nestanka trebala je otići k prijateljici pomagati joj u kafiću. Imala je određenih nesuglasica u braku, ali rekla nam je kako se ne želi razvesti i da će sve učiniti da sačuva brak. Krenula je i na duhovnu obnovu – prisjetila se njezina majka kojoj je najveći strah da nikada neće doznati što se dogodilo kobne noći. 

– Nemam osnovanih sumnji i nikoga ne okrivljujem nego samo želim da se dozna istina. Meni je najmanje vjerojatna mogućnost da je moja kći sebi nešto napravila. Voljela je život i jednostavno znam da sebi ne bi nešto napravila. Da se ne bi ubila! Ako se to dogodilo, onda je to bilo u teškom rastrojstvu, ali kažem vam, moj majčinski instinkt osjeća da ovdje nije riječ o samoubojstvu. Posrijedi je nešto drugo. Rekao bi moj pokojni Ivo: "Zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju!" Ostatak svog života provest ću u traganju za time što se dogodilo Marijani i neću dopustiti da mi itko i išta stane na put, borit ću se svim sredstvima – kazala je Gordana i još jednom uputila apel svima onima koji imaju bilo kakva saznanja da se jave u policiju ili direktno njoj. 

– Čak vjerujem da je moja Marijana još živa! Taj me osjećaj prati cijelo vrijeme od njezina nestanka. Dao Bog da se uskoro nađem u njenu zagrljaju i da se sve ovo razriješi na najbolji mogući način – zaključila je Gordana Kovačević. 

Inače, Marijanin nestanak prijavio je njezin suprug Karlo, a nestala je tijekom noći 27. travnja te nije ostavila nikakvu poruku niti je dala ikakvih naznaka da bi se mogla udaljiti iz kuće. U trenutku nestanka na sebi je imala kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice. 

VIDEO Marija Šerifović: 'Punih 20 godina posjećujem psihoterapeuta, problem se ne rješava do kraja'

Ključne riječi

Komentara 6

JO
jono
09:17 28.04.2023.

Karlo

BO
Borat
13:15 06.06.2023.

Eto, žalili ste se što Matej Periš nije bio nađen par meseci a Marijanu ne možete naći već godinu dana i to u Savi koja je bara realno u odnosu na Dunav

YU
Yugoslowen
12:36 28.04.2023.

Tuzno je kad neko izgubi dijete. Jadna majka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije