Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SPOT

Goran Karan u novoj ljetnoj pjesmi 'Glas sa juga' zapjevao splitskoj 'Merlinki'

Goran Karan
Foto: Promo
1/8
09.08.2017.
u 12:02

Ono što je novo je sjajna Martina Mijić koja je tumači glavnog ženskog lika. Martinin sjajni styling je pjesmi donio vedrinu i razigranost u toj mjeri da sam čak i ja zaplesao – ispričao je Goran

Goran Karan je ovih dana snimio spot za novu pjesmu "Glas sa juga". U spotu za pjesmu ''Glas sa juga'' Goran Karan je ugostio Martinu Mijić, Splićanku poznatu po svojoj zaljubljenosti u modu sredine 20. stoljeća. Simpatična plavuša u svojim ormarima krije više od 450 haljina, a snimanje koje je potrajalo nekoliko dana, na lokacijama Splita i Šibenika proteklo je u vrlo ugodnoj atmosferi.

Snimanje video spota za pjesmu ''Glas sa juga'' je bila čista zabava. Budući da je redatelj spota Željko Petreš, s kojim surađujem od 1998. godine i pjesme ''Kazna mi je što te ljubim'' pa sve do ''Štorije'' iz mjuzikla Naša bila štorija, rad na spotu je bio opušten, a atmosfera prijateljska. Ono što je novo je sjajna Martina Mijić koja je tumači glavnog ženskog lika. Martinin sjajni styling je pjesmi donio vedrinu i razigranost u toj mjeri da sam čak i ja zaplesao – ispričao je Goran, te dodao:

Zahvaljujem se cijelom društvu - Martini i Dariji, Željku i njegovo teamu, a posebno Mirelli Meić u ulozi koproducentice spota. Premijeru spota čekamo s velikim guštom – zaključio je.

Glazbu i tekst potpisuje sam Goran Karan, a aranžman Nikša Bratoš.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije