Večera za 5 na selu

Goran otvorio novi tjedan, gosti primijetili jednu stvar: 'Ne zamjeram mu ništa, prvi je dan, ne poznaje nas...'

Foto: RTL
1/5
20.06.2022.
u 21:25

Jadranka, Ines, Ružica i Silvio stigli su kod prvog ovotjednog domaćina Gorana te su po dolasku primijetili kako ima malu tremu, koju nije uspio riješiti čak ni ukusan domaći aperitiv.

U ponedjeljak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' ekipa iz Velike Gorice i okolice okupila se kod Gorana Kraljevića u mjestu Gornji Čehi. Iako atmosfera nije bila na vrhuncu, originalno predjelo je sve oduševilo.

Jadranka, Ines, Ružica i Silvio stigli su kod prvog ovotjednog domaćina Gorana te su po dolasku primijetili kako ima malu tremu, koju nije uspio riješiti čak ni ukusan domaći aperitiv. Nakon što se ekipa smjestila za stol Goran im je ponudio predjelo sastavljeno isključivo od domaćih sastojaka – namaz od špeka, češnjaka i peršina te domaći kruh i narezak. „Predjelo je bilo vizualno jako obećavajuće i kombinacija je bila jako dobra“, pohvalio je Silvio dok je Ružica oduševljeno komentirala: „Predjelo je bilo fantastično, prvi put sam jela paštetu od špeka i stvarno je bilo fenomenalno!“

Goranov specijalni namaz pohvalili su svi za stolom, a onda je na red stiglo glavno jelo – rolada od lungića punjena s nareskom. Iako je jelo izgledom sve privuklo, gosti su komentirali kako je domaćin pretjerao sa soli. „Bilo je preslano, premasno i preteško“, rekla je Ružica, a s njom se složila i Ines: „Mislila sam da će okus biti malo drugačiji, bilo je premasno i preslano…“

Foto: RTL/Screenshot
Za desert Goran je poslužio maline i jagode s voćnom kremom i šlagom, što je inače najdraži desert njegove supruge i djece. „Desert mi je bi fin, ali po meni malo prejednostavan za ovu emisiju“, kazao je Silvio, a jednako su mislile i ostale kandidatkinje.
Iako je domaćin tijekom večere i dalje malo imao tremu, Ružica je zaključila: „Ne zamjeram mu ništa, prvi je dan, ne zna kakve kandidate ima, ne poznaje nas…“

Foto: RTL/Screenshot

Na kraju večere atmosferu su podignuli tamburaši pa su Goran i Ines čak i zaplesali.Kad je stigao red na ocjenjivanje, Ružica mu je dala ocjenu 9: „Desert je bio jednostavan, ali sve ostalo je bilo savršeno!“ Jadranka mu je također dala ocjenu 9, a Ines mu je dala ocjenu 8 iz istog razloga zbog kojih se i Silvio odlučio za tu ocjenu: „Glavno jelo je bilo preteško, a desert jednostavan.“ Tako je prvi ovotjedni domaćin zaradio solidna 34 boda.

VIDEO Ivana Brkljačić pokazala račun koji je dobila na jednoj plaži u Hrvatskoj: 'Ovo je cijena kave'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije