Nesporazum

Gordona Ramsayja iz "Paklene kuhinje" gotovo upucali policajci

'HELL\'S KITCHEN: Chef Gordon Ramsay turns up the heat in season 5 of HELL\'S KITCHEN premiering Thursday, Jan. 29 (9:00-10:00 PM ET/PT) on FOX. ©2009 Fox Broadcasting Co. Cr: Patrick Ecclesine/FOX'
''
15.09.2011.
u 12:36

Slavni kuhar zaboravio je da je u SAD-u, a ne u Britaniji i vozio je krivom stranom, policajci su ga zaustavili i mislili da je ukrao skupocjeni Maserati

Gordon Ramsay, jedan od najpoznatijih britanskih kuhara kojeg i naša publika poznaje iz showa "Paklena kuhinja", ovog vikenda završio je na nišanu policijskih pištolja u Los Angelesu. Naime, Gordon je u kasne noćne sate odlučio provozati svoj novi Maserati te je na trenutak zaboravio da se nalazi u SAD-u, a ne u Britaniji i počeo voziti pogrešnom stranom ulice. Vrlo brzo njegovu je grešku uočila policija i uz zvuke sirena upustila se u potjeru sličnu onima u američkim akcijskim filmovima. Nakon nekoliko kilometara Ramsey je zaustavio vozilo, a policajci su ga držali na nišanu dok se nisu uvjerili da nije naoružan i da je došlo do nesporazuma. Mislili su da je ukrao vozilo. Od zatvora su ga spasile radnice iz obližnje pizzerije koje su ga prepoznale. Vikale su: "Gordone, mi te obožavamo!", dok policajci nisu opće znali da je riječ o velikoj britanskoj zvijezdi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije