uskoro pjeva u beogradu

Grašo priznao da ne stigne vidjeti malenu Albu: 'Godinu sam popunio koncertima'

Dolazak uzvanika na proslavu Severininog 50. rođendana u klubu Mint
Foto: PIXSELL/Ilustracija
1/10
10.10.2022.
u 21:15

Kako je rekao, publiku u studenom očekuje dva sata čiste emocije i radosti te sa sigurnošću tvrdi da će cijeli koncert biti jedno pozitivno i ugodno iznenađenje.

Splitski glazbenik Petar Grašo 11. studenog prvi put nastupa u beogradskoj Štark Areni, a ususret koncertu stigao je u Beograd na pripreme. 

- Bilo nam je prirodno da u cijeloj priči zaokružimo koncertnu godinu sa najvećom arenom u regiji, a to je beogradska arena. Doista se veselimo - rekao je u razgovoru Grašo za Blic

Kako je rekao, publiku u studenom očekuje dva sata čiste emocije i radosti te sa sigurnošću tvrdi da će cijeli koncert biti jedno pozitivno i ugodno iznenađenje. Posebno je ponosan na to što ga slušaju generacije od 7 do 77 godina. A progovorio je i o tome da, nažalost, zbog toliko obaveza i koncerata, ne viđa kćer Albu koliko želi. 

- S obzirom na to da sam ja svoju godinu popunio koncertima i prije nego što je ona nastala, ne stignem je na žalost u toj mjeri ni vidjeti. Ona je još beba, nije involvirana u glazbu uopće. Vidjet ćemo njezine afinitete, polako - ispričao je Grašo.

Podsjetimo, Grašo je kći Albu dobio u srpnju ove godine, nakon što se u veljači vjenčao sa skladateljicom Hanom Huljić (31). 

VIDEO>>Marija Šerifović o svom ponašanju: 'Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekoga udariti'

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
22:42 10.10.2022.

A i ova se usrećila !

HU
Humbleandhonest
05:26 11.10.2022.

Ona je beba i nije još uopće involvirana u glazbu... ako je to rekao baš tim riječima, e ma onda je pravi otac unesen sto posto u ulogu oca i beba mu je na pameti stalno, bez obzira što ga nikad nema i što mu je teško zbog toga... ništa o promjenama koje vidi svaki put kad se vrati s puta, osmijehu, najslađim ručicama i sl. To je za ženske. On ipak o ozbiljnim temama, vokabularom u maniri velikog intelektualca kakvim ga naočale čine pa tako uz bebicu u istu rečenicu idu pojmovi poput afiniteta i bebine involviranosti.... Hana, drži se!

Avatar KlintClint
KlintClint
23:25 10.10.2022.

Zda Pi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije