SPREMNA ZA LJETO

Gruica se skinula i oduševila pratitelje: 'Samo sam se dobro namistila'

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/6
09.05.2020.
u 13:33

- Jednom tigar kupaći, uvijek tigar kupaći, od 90-ih - napisala je Gruica i dodala kako se "samo dobro namistila".  - Ja se tako ne bih namistila ni za sto godina - poručila joj je jedna pratiteljica.

 Ana Gruica spremna je za vikend, ali i ljetne radosti. Glumica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u bikiniju tigrastog uzorka. 

- Jednom tigar kupaći, uvijek tigar kupaći, od 90-ih - napisala je Gruica i dodala kako se "samo dobro namistila". 

- Ja se tako ne bih namistila ni za sto godina - poručila joj je jedna pratiteljica. 

Foto: Instagram screenshot

Inače, Gruica je nedavno objavila kako i ona ponekad pada pod utjecaj mišljenja ljudi na društvenim mrežama.

1/10

-  I te društvene mreže... Koliko ima prednosti, toliko i mana. Baš nešto razmišljam. Imam godine i formirana sam osoba. Pa ipak pokleknem. Ova ima gušću kosu, ova ima veće oko, ova ima ljepši luk obrva, ova ima punije usne, manji nos, mlađu kožu... I tako unedogled. Mogu misliti kako je mladim curama u pubertetu boriti se protiv "savršenstva" društvenih mreža - napisala je Gruica i dodala kako zna da to nabija frustracije i nezadovoljstvo.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar SandraEE79
SandraEE79
22:39 09.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​o︅︆v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije