ERICA ASH

Glumica iz poznatih serija preminula u 47. godini nakon borbe s rakom

Erica Ash
Foto: Profimedia
1/3
30.07.2024.
u 10:41

"Nakon duge i hrabre borbe s rakom, preminula je okružena svojim voljenima. Erica je bila nevjerojatna žena i talentirana zabavljačica koja je dirnula nebrojene živote svojom britkom duhovitošću, humorom i istinskim žarom za životom. Sjećanje na nju vječno će živjeti u našim srcima", stoji u izjavi njezine obitelji koju je za NPR podijelio Ashin publicist

Komičarka, glumica, pjevačica i model Erica Ash umrla je u 47. godini. Bila je najpoznatija po MadTV-u, sitcomu "Survivor's Remorse", "The Big Gay Sketch Showu" Rosie O'Donnell i u seriji Kevina Harta "Real Husbands of Hollywood". Također smo je gledali i u petom dijelu franšize "Mrak film". 

"Nakon duge i hrabre borbe s rakom, preminula je okružena svojim voljenima. Erica je bila nevjerojatna žena i talentirana zabavljačica koja je dirnula nebrojene živote svojom britkom duhovitošću, humorom i istinskim žarom za životom. Sjećanje na nju vječno će živjeti u našim srcima", stoji u izjavi njezine obitelji koju je za NPR podijelio Ashin publicist. 

GALERIJA:  Zlatko Dalić bio je jedan od mnogih poznatih na koncertu u čast Oliveru

Erica Ash
1/24

Ash je započela svoju karijeru u predstavi "Baby It's You" na Broadwayu, glumila u predstavama na Disneyjevoj turneji "Kralj lavova" i u off-Broadway showu "Soul Doctor".

Kao kći kapetana američke vojske i učiteljice matematike, Ash se puno selila tijekom odrastanja, a neko vrijeme živjela je u Njemačkoj. Diplomirala je na Sveučilištu Emory, a zatim se preselila u Japan, gdje je nastavila karijeru modela, pjevačice i glumice.

“Erica Ash imala je gromki smijeh koji je svaki dan ispunjavao set serije 'Survivor's Remorse'”, rekao je kreator serije Mike O’Malley za Deadline danas. “Bio je to glasan i velikodušan smijeh. Ona vrsta glasnog i iskrenog smijeha koji vas natjera da okrenete glavu i da vidite što propuštate. Vrsta smijeha koja je označavala da se život živi punim plućima. Erica je kao M-Chuck bila nominirana za NAACP Image nagradu za najbolju sporednu glumicu 2017.

VEZANI ČLANCI: 

Zaslužila je to priznanje i mnoga druga. Voljela je biti u seriji, raditi kao glumica i stvarati lik koji je mogla nazvati svojim. Bila je neustrašiva, urnebesna, uvjerljiva. Ali najviše od svega – bila je dobra osoba. Timski igrač. Žena uz koju si volio biti. Raditi s njom značilo je znati kako može izgledati dobar život", dodao je O'Malley. 

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije