IZNENADIO SE

Hrvatski glumac podijelio iskustvo iz jednog restorana na našoj obali: Nigdje u svijetu mi ovo nisu uskratili

Foto: Privatni album
1/9
30.07.2024.
u 11:47

Danas nam je konobar u jednom restoranu uz ručak i kave, odbio donijeti čaše vode, ispričao je Josip što se dogodilo i objasnio cijelu situaciju

Glumac Josip Ledina podijelio je na Instagramu iskustvo iz jednog restorana na našoj obali koje ga je iznenadilo, nije očekivao ovakvu situaciju i nada se da je ovo samo izdvojen slučaj.  "Danas nam je konobar u jednom restoranu uz ručak i kave, odbio donijeti čaše vode. Kaže da je uprava restorana zabranila vodu i da možemo naručiti flaširanu. Inzistirao sam na razgovoru sa šeficom, ali bila je odsutna. Dosta sam proputovao svijetom i, vjerujte, nitko mi nigdje nije uskratio čašu vode. Sramotno i jadno, gdje je nestala ljudskost u našoj Dalmaciji?", zapitao se glumac Josip Ledina koji je na Instagramu objavio svoje iskustvo.

Na Instagramu je i napisao: "Ovaj restoran pravi je primjer hrvatske pohlepe i gramzivosti." U razgovoru nam je Josip rekao kako ga je iznenadio ovakav pristup gostima i da to nije očekivao. – Žao mi je što se to dogodilo, nadam se da je to izdvojeni slučaj na našoj obali koju uvijek rado preporučujem za odmor svim svojim prijateljima u inozemstvu i nastavit ću to raditi i dalje – rekao nam je ovaj talentirani 27-godišnji glumac iz Splita kojeg je domaća publika mogla vidjeti i u hvaljenoj seriji ''Crno-bijeli svijet'' na HRT-u te u ''Dar Maru'' na Novoj TV.   

Glumio je i u filmu ''Šesti autobus'', ali i na kazališnim daskama Kerempuha, Exita i Teatra ITD. Najveći uspjeh ostvario je serijom "Greek Salad" koja se prikazuje na Amazon Primeu i koja mu zasigurno otvara vrata za brojne druge međunarodne uloge, a sada već neko vrijeme živi u Parizu gdje uči francuski i ondje ima svojeg agenta. 

Prije godinu dana, kad smo s Josipom razgovarali nakon njegova povratka iz Grčke gdje je snimao "Greek Salad", rekao nam je kako je Atena tijekom ljeta preplavljena turistima i polako se gubi duh grada, a takvu situaciju primjećuje i u rodnom Splitu.
– Tijekom ljeta duh grada gubi se u invazivnom turizmu i Atenjani u širokom luku izbjegavaju centar. To apsolutno razumijem, rodom sam iz Splita, i vidim koliko Split ljeti gubi svoj identitet i dušu u cilju zarade od turizma – rekao nam je tada.

GALERIJA Pogledajte tko je sve od poznatih došao na koncert u čast Oliveru Dragojeviću

1/24

Komentara 4

Avatar Crni labud
Crni labud
12:55 30.07.2024.

A u grčkim hotelima u minibaru voda besplatna. S druge strane znam za slučajeve da su konobari dobili otkaz jer su udovoljili gostima i donijeli im vodu u čašama. U Hrvatskoj, naravno.

KI
kingtom
12:18 30.07.2024.

balkanska bahatost

NI
nikola1975
13:15 30.07.2024.

Meni u Austriji nisu odbili ali su vodu iz pipe naplatili 1 EUR

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije