Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila izdanjem

Haljina otkrila previše? Celine Dion seksi u 45. godini

celine dion
Foto: Youtube (screenshot)
1/7
18.12.2013.
u 15:40

Ona je diva čija karijera traje preko 20 godina i nije spremna odreći se tog naslova

Ona je diva čija karijera traje preko 20 godina i nije spremna odreći se tog naslova. Celine Dion i u 45-oj zadivljuje svojim stasom, a na nastupu u finalu showa "Voice", odjenula je atraktivnu Versace haljinu, koja izgleda kao napola zakopčana.

Haljina, koja umjesto grudnjaka ima crni korzet, istaknula je vitko Celinino tijelo i pokazala kako pjevačica izgleda bolje nego ikad.

No, nije jedina Celine koja je odjenula ovu seksi haljinu. Na dodjeli MTV nagrada, sličnu je imala i 21-godišnja Selena Gomez, koja joj je također izvrsno pristajala. Obje pjevačice, unatoč razlici od 24 godine, samouvjereno su odjenule haljinu, koja je u prvi plan stavila njihove najbolje atribute.

>>Celine Dion zaluđena je cipelama, ima kolekciju od 3000 pari

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije