Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasio se na Facebooku

Hamed Bangoura javio se nakon dužeg izbivanja: 'Lijepo je vidjeti da brinu za moje zdravlje'

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/7
17.09.2023.
u 15:38

Nakon gotovo dva mjeseca izbivanja s Facebooka Bangoura se danas javio svojim pratiteljima i otkrio zbog čega se povukao, ali i obznanio da ima razlog za slavlje

Nekadašnji TV urednik, voditelj i DJ, a danas uspješan poduzetnik Hamed Bangoura (57) u posljednje vrijeme ne oglašava se često putem društvenih mreža. Nakon gotovo dva mjeseca izbivanja s Facebooka Bangoura se danas javio svojim pratiteljima i otkrio zbog čega se povukao, ali i obznanio da ima razlog za slavlje. Naime, danas slavi 57. rođendan.

- Lijepo je probuditi se i ranom zorom vidjeti da te velika većina ljudi poštuje kada je već tijekom noći odvojila svoje vrijeme da ti čestita rođendan. Lijepo je vidjeti i da se brinu za tvoje zdravlje, jer im eto fale tvoje objave na društvenim mrežama. Hvala vam svima na čestitkama i brizi. Dobro sam, a trenutno ne dijelim svoja razmišljanja, jer sam istini za volju sve odavno napisao i nažalost predvidio. Ne treba se ponavljati. Na mojoj je vremenskoj crti sve već davno napisano i opisano. Kada dođe vrijeme opet ćemo se čitati, a do tada mi ostanite u zdravlju i sreći. Nemojte dozvoliti da vam oduzmu ono malo zdravog razuma što vam je ostalo. Sve će biti dobro i sve će doći na svoje. Samo da nam je svima sreće, zdravlja i ljubavi. Još jednom hvala svima na čestitkama, a ja idem uživati u ljubavi svojih kćeri dok još nisu otišle svaka svojim putem - napisao je Hamed u svojoj objavi ispod koje su se počele nizati čestitke. 

Hamed se u jednoj od svojih posljednjih objava na društvenim mrežama pohvalio uspjehom svoje najmlađe kćeri Haye. Otkrio je kako je Haya upala na sve fakultete koje je izabrala, te da je održana njezina maturalna večera.

VEZANI ČLANCI: 

- Sinoć smo otplesali maturalni ples. Danas smo saznali da si upala na sve fakultete koje si izabrala i da si uspješno položila maturu. Nemrem ti niti reći zlato moje kako je puno srce ovog starca. Volim te Haya Bangoura, a sad hajdemo još po tu diplomu da mogu mirno u mirovinu - napisao je tada Hamed uz fotku s Hayom.

Inače, Bangoura često na društvenim mrežama piše o svojom obitelji te se hvali njihovim uspjesima.Tata svojim mezimicama, koje je dobio u braku s bivšom manekenkom Kristinom Jakovac, Hayi i Zari, čestita i rođendane, kao i druge važne dane na ovaj način. Tako je jednom prilikom sa svijetom podijelio da je njegova najmlađa kći  položila vozački. 

VIDEO Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'

Ključne riječi

Komentara 2

LE
let3
18:21 17.09.2023.

Sretan rođendan.

Avatar Cohen
Cohen
17:56 17.09.2023.

Vrlo lijep odnos oca s kćerima. Zadovoljstvo je čitati očevu čestitku. Još i sretan rođendan! Sve najbolje , obitelij Bangoura!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije