Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrio

Hamed Bangoura na Twitteru odgovorio svima koji pišu o povratku emisije Hit Depo: 'Genijalno je da se netko sjetio'

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
1/7
07.10.2021.
u 18:45

Trenutno traje biranje novog ravnatelja HRT-a, a u srijedu ujutro na HRT 4 programu uživo su se prikazivali intervjui mogućih kandidata. Jedan od njih je, naime, u svom programu predvidio i povratak hit emisije koja se generacijama voljela gledati.

Hameda Bangouru, suosnivač modne agencije Midikenn, javnost je zavoljela kao voditelja hit zabavno - glazbene emisije "Hit Depo", koju je vodio s Danielom Trbović, koja se proslavila s tom emisijom.

Emisiju su gledatelji naprosto obožavali, a ugasila se nakon više od deset godina emitiranja. Koliko su je gledatelji voljeli, pokazali su i nedavnim komentarima na Twitteru. Trenutno traje biranje novog ravnatelja HRT-a, a u srijedu ujutro na HRT 4 programu uživo su se prikazivali intervjui mogućih kandidata. Jedan od njih je, naime, u svom programu predvidio i povratak hit emisije koja se generacijama voljela gledati. 

"Nego jel Hamed Bangoura  zna da je jedan od mogućih ravnatelja HRT-a u svojem programu predvidio povratak Hit Depoa!?", zapitala se jedna Twitter korisnica, a brojni su joj s oduševljenjem odgovorili.

"Aaaa ja bi da se vrati", odgovorio joj je drugi Twitter korisnik. "Svi bi da se vrati", "Ono je bilo divno", "E da, ima tih kultnih emisija koje ne stare! Kao ni voditelji! Ima tu neka karizma", nizali su se komentari. 

No, Bangoura ih nije pustio dugo da se vesele pa im je vrlo brzo odgovorio: "Ništa od toga".

"A pusti nas malo da sanjamo! A i genijalno je da se netko sjetio", odgovorila mu je korisnica koja je pokrenula raspravu.

Podsjetimo, male ekrane devedesetih godina neupitno je obilježila glazbena emisija “Hit Depo”. Gledatelji su ostajali do kasno u noć da bi gledali nove hitove, i strane i domaće. Glazbeno je obrazovala tadašnju generaciju, i mlađu i stariju, jer interneta nije bilo. Na HRT-u se prikazivala 14 godina, a od zadnje emisije prošlo je 17 godina. 

VIDEO>>Anatacha iz Supertalenta dirnula mnoge tužnom sudbinom: “Majka mi se javila i rekla da je pogriješila, a zvao me i otac”

Ključne riječi

Komentara 5

ZB
Zoki-Bijela
19:45 07.10.2021.

Janjicarska posla

RO
roland
19:36 07.10.2021.

Hamed Bangoura, Danijela Trbović su u vrijeme Tuđmana vodili tu emisiju, a optuživali su nas da progonimo nacionalne manjine. To jednostavno nije točno. Dragan Nikolić, Aleksandar Stanković i desetine drugih su dobili emisije u najboljim terminima, no Aleksandar Vučić nas i danas proziva kako Srbi nemaju prava u Hrvatskoj? Jučer je to rekao! E sada, ili su Trbovićka, Nikolić i Stanković promijenili naciju ili Vučić govori neistine? Isto govori i Bakir Izetbegović, a Hamed je Musliman. Hrvatska je najtolerantnija država i za to imam dokaza. Dobro, policajci na granici katkad pretjeraju...

ZA
zagi101
21:35 07.10.2021.

vrijeme takvih emisija je prošlo, imamo CMC i hrpu glazbenih kanala na kabelskoj Tv plus YouTube

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije