Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši TV voditelj

Hamed Bangoura puca od sreće, pohvalio se lijepim novostima u obitelji: 'Eto doživio sam i to'

Zagreb: Hamed Bangoura na prvom javnom predstavljanju platforme Alternativa 101
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/9
28.01.2022.
u 19:11

Njegova najstarija kći Nensi zaručila se za svog partnera, a zarukama se Hamed pohvalio i svojim pratiteljima.

Nekadašnji televizijski voditelj i urednik te vlasnik jedne od najuspješnijih modnih agencija Hamed Bangoura (53) na svom je Facebook profilu otkrio sretnu vijest. Njegova najstarija kći Nensi zaručila se za svog partnera, a zarukama se Hamed pohvalio i svojim pratiteljima. 

- Eto doživio sam i to da prvi dođe po ruku moje kćeri. Da sam sam birao boljeg budućeg zeta ne bi odabrao. Dragi Mitja Miklavčič i oko moje Nensi Bangoura neka Vam sve u životu bude baš onako kako sami želite - napisao je ponosan Hamed u opisu fotografije koja prikazuje zaručnički prsten i ruke novopečenih zaručnika. 

Nensi inače živi u Celju, a sa svojim odabranikom dijeli ljubav prema životinjama. Mitja je slovenski veterinar, a s Hamedovom najstarijom kćeri je u vezi od 2019. godine. 

Inače, Hamed je Nensi dobio kad mu je bilo samo 19 godina s bivšom partnericom, dok sa sadašnjom suprugom Kristinom Jakovac s kojom je 21 godinu u braku ima kćeri Hayu i Zaru.  Priča o ovoj skladnoj obitelji svima je dobro poznata, a započela je dok je njegova supruga Kristina Jakovac imala vrlo uspješnu manekensku karijeru. Par je ubrzo uvidio da je njihova ljubav prava te su si nakon osam godina veze odlučili reći 'da', prije nego se rodila Zara. 

VIDEO Hus je održao emotivan govor na komemoraciji Akija Rahimovskog

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
20:00 28.01.2022.

Moja kćer ga naziva Salamed

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije