u Rovinju

Hana i Grašo snimljeni u rijetkom zajedničkom izlasku, a sa sobom su poveli i kćerkicu Albu

Dolazak uzvanika na proslavu Severininog 50. rođendana u klubu Mint
Foto: PIXSELL/Ilustracija
1/13
14.10.2022.
u 19:46

Supružnici su uživali u jednom rovinjskom restoranu, a glazbenik je u jednom trenutku izašao na ulicu kako bi obavio razgovor, a potom se vratio omiljenom društvu.

Splitski glazbenik Petar Grašo (46) i njegova supruga, glazbenica Hana Huljić (31) snimljeni su u rijetkom zajedničkom izlasku u Rovinju u društvu kćerkice Albe.

Supružnici su uživali u jednom rovinjskom restoranu, a glazbenik je u jednom trenutku izašao na ulicu kako bi obavio razgovor, a potom se vratio omiljenom društvu.

Zajedničke fotografije možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, Grašo 1. studenog prvi put nastupa u beogradskoj Štark Areni, a ususret koncertu stigao je u Beograd na pripreme. 

- Bilo nam je prirodno da u cijeloj priči zaokružimo koncertnu godinu sa najvećom arenom u regiji, a to je beogradska arena. Doista se veselimo - rekao je u razgovoru Grašo za Blic. 

19.02.2022., Split - Vjencanje Hane Huljic i Petra Grase. Dolazak mladenaca u restoran Adriatic. Photo: Zvonimir Barisin/PIXSELL
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL, ilustracija

Kako je rekao, publiku u studenom očekuje dva sata čiste emocije i radosti te sa sigurnošću tvrdi da će cijeli koncert biti jedno pozitivno i ugodno iznenađenje. Posebno je ponosan na to što ga slušaju generacije od 7 do 77 godina. A progovorio je i o tome da, nažalost, zbog toliko obaveza i koncerata, ne viđa kćer Albu koliko želi. 

- S obzirom na to da sam ja svoju godinu popunio koncertima i prije nego što je ona nastala, ne stignem je na žalost u toj mjeri ni vidjeti. Ona je još beba, nije involvirana u glazbu uopće. Vidjet ćemo njezine afinitete, polako - ispričao je Grašo, a potom je priznao koliko mu znači obitelj, 

- Obitelj je kroz moj život uvijek bila nukleus i  polazna točka svega, kao i luka kojoj se vraćam. Trudim se da budem dobar roditelj i partner. Kad te vodi ljubav dobre stvari se događaju same od sebe - rekao je u intervjuu za srpski Blic. Dodao je i da sebi zamjera što cijelo ljeto radi i zbog toga ne provodi cijelo vrijeme sa svojom obitelji te da bi volio to promijeniti.

Podsjetimo, Hana rodila carskim rezom u srpnju, a malena Alba je bila teška 3100 grama i dugačka 50 centimetara te je unijela  veliku sreću u obitelj Grašo i Huljić. Prvu Albinu fotografiju na Instagramu objavio je Grašin kum Dino Rađa.

VIDEO Ruska političarka je hit na društvenim mrežama zbog frizure i osebujnog make upa!

Komentara 7

CA
canon60
21:11 14.10.2022.

Uskoro na tržište stiže pašteta sa likovima ovo dvoje. Očekuje se rekordna prodaja...

Avatar Vasanocnamora
Vasanocnamora
21:06 14.10.2022.

Tko su ovi...

DU
Deleted user
20:30 14.10.2022.

nemogu zivit bez njih.... samo pisite o njima jedva cekam novi clanak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije