S novim dečkom

Heidi Klum čeka peto dijete?

heidi klum
Foto: VPFPC/starmaxinc.com/Press Association/PIXSELL
25.11.2013.
u 14:46

Njemačka manekenka očekuje prvo dijete sa svojim tjelohraniteljem Martinom Kristenom, piše nedjeljni Bild

Njemačka manekenka Heidi Klum očekuje prvo dijete sa svojim tjelohraniteljem Martinom Kristenom, piše nedjeljni Bild. S njim je u vezi od rujna 2012. godine, a bit će joj to peto dijete.

Heidi je u vezi s Flaviom Briatoreom dobila kćer Leni. S bivšim suprugom Sealom Heidi ima troje djece. Medijima je vijesti otkrio osobni trener bivše manekenke David Kirsch.

Ključne riječi

Komentara 1

IM
Immanuell
15:22 25.11.2013.

Prava njemačka seljanka, jedra i zdrava, ta će još petoro..... Aferim, neka joj je sa srećom. Ona si može to priuštiti za razliku od nekih koji "štancaju", a nemaju golu koru kruha za jesti, stvaraju novokomponiranu sirotinju i prizivaju non - stop državu da im sve živo plaća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije