Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Životne lekcije

Hilary Duff tvrdi da je brak put do istinske sreće

hilary duff
Pixsell
26.05.2011.
u 17:16

S obzirom na to da je postala stručnjakinja za brakove, prošlog tjedna savjet je udijelila i Kim Kardashian te njezinu zaručniku Krisu Humphriesu.

Glumica Hilary Duff izjavila je da joj se život posve promijenio nakon udaje za hokejaša Mikea Comriea. Prije godinu dana jedno su drugome rekli "da" i otad su, kaže, bliži nego prije.

– Napisala sam dvije knjige i uredili smo dom. Posvećeni smo jedno drugome i braku – kazala je 23-godišnjakinja. A s obzirom na to da je u godini dana postala stručnjakinja za brakove, prošlog tjedna savjet je udijelila i Kim Kardashian te njezinu zaručniku Krisu Humphriesu.

– Čestitala sam im i naglasila da su ljubav i razumijevanje osnova svakog braka. Mi smo to svladali. Sljedeća stepenica bit će nam potomci. No, prvo ćemo još malo raditi – kazala je novinarima Hilary Duff.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije