bez štednje

Holly Valance ovaj vikend priprema trodnevno vjenčanje

holly valance
pixsell
26.09.2012.
u 11:17

Pjevačica i milijunaš Nick Candy zavjetovat će se na vječnu ljubav u petak, u subotu imaju zabavu, a u nedjelju roštilj. Na svadbu dolazi i sir Elton John

Pjevačica i glumica Holly Valance za vikend priprema vjenčanje s Nickom Candyjem, a trajat će tri dana.

Ceremonija će se održati u Los Angelesu na Nickovu imanju, a američki milijunaš neće štedjeti i odlučio je svojoj budućoj ženi ispuniti baš svaku želju.

Vjenčanje će početi u petak u Malibuu, u subotu će imati zabavu na Beverly Hillsu, a u nedjelju će se s gostima lagano rastajati na opuštajućem roštilju.
Mladenci su svim gostima osobno odnijeli pozivnice, a među slavnim gostima bit će i sir Elton John, Simon Cowell, Lara Stone i njen suprug David Walliams...

Mladenka je već dva mjeseca na strogoj dijeti kako bi na vjenčanju zabljesnula, a medijima strogo taji kako će izgledati vjenčanica i tko ju je dizajnirao. Naime, vrlo je praznovjerna pa prije vjenčanja ne želi pokazati haljinu ni mladoženji niti ikome drugome.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije