Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgleda skroz drugačije

HRT-ovac Bruno Kovačević sve je iznenadio ovom velikom promjenom imidža

Zagrebačka premijera dokumentarnog filma o Dini Rađi
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/9
13.12.2023.
u 21:30

Bruno je sve iznenadio svojim novi izgledom i sijedom bradom i brkovima, a pažnju je privukao i njegov modni odabir

U Centru Kaptol održana je premijera prve emisije 'Where to sign' koja se bavi luksuznim nekretninama, a brojne poznate osobe su došle na premijeru. Među brojnim poznatim licima nakon duže vremena smo vidjeli i sportskog novinara i komentatora Brunu Kovačevića koji je na premijeru došao sa suprugom Mateom Kovačević. Bruno je sve iznenadio svojim novi izgledom i sijedom bradom i brkovima, a pažnju je privukao i njegov modni odabir. Modno se uskladio sa suprugom Mateom i dok je ona nosila bluzu životinjskog printa, Bruno je nosio modri sako i traperice te je ovu kombinaciju upotpunio zanimljivim tenisicama.

Bruno i Matea u braku su od prosinca 2018. godine, a prije toga su pet godina bili u vezi. Svadbeno slavlje održalo se u jednom poznatom zagrebačkom restoranu,  a jake snage HRT-ove emisije ‘A strana’ - Vjekoslav Ključarić i Eni Jurišić otpjevali su im pjesmu Olivera Dragojevića ‘Vjeruj u ljubav’. Restoran je bio uređen u srebrno-bijelim bojama i na svakom stolu bile su bijele grane i grančice imele koja simbolizira ljubav. 

- U 19 sati bio je prvi intimni dio vjenčanja, obred koji je bio pomno pripremljen u snježnom kutu restorana, a scenografija se sastojala od svečanog luka napravljenog od zimskih grana posutih snijegom, gdje je matičarka okupila nas te kumove Jelenu Dvornik i Sinišu Šaru. Ceremonija je počela pjesmom ‘Milost’ u doista fantastičnoj izvedbi Sabrine Hebiri iz HRT-ove emisije ‘A strana’, a tada su potekle prve suze na vjenčanju - ispričala je Matea nedugo nakon vjenčanja. Opisala je tada i koji će joj trenutak posebno ostati u sjećanju. 

- Posebno mi je bilo emotivno kad se naša draga prijateljica Mila Horvat prvo prisjetila kako smo se Bruno i ja upoznali prije više od pet godina. Potom su Vjekoslav i Eni otpjevali pjesmu ‘Shallow’ koja je obilježila 2018. godinu. Nakon toga gostima smo prikazali desetominutni filmić u kojem smo prikazali naš život, od rođenja do danas. Tada su se rasplakali neki nama bliski ljudi - rekla je nakon vjenčanja bivša rukometašica i PR stručnjakinja. 

VIDEO Mia Dimšić o svojim zubima: Priznala što misli o zlobnim i nepravednim komentarima

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar brons
brons
22:12 13.12.2023.

Moze se ovih dana zaposliti ko djeda mraz

BP
Besposlen pop
22:04 13.12.2023.

Ako su ove cipele za novinarku tenisice…

TG
Tgar
13:26 14.12.2023.

Gospodin impresija🤮🤮

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije