Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEKUJE PORAST BROJA SPONZORUŠA

Hrvatica komentirala najave o zabrani eksplicitnog sadržaja na OnlyFans: 'Golotinja je, izgleda, u redu'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/8
20.08.2021.
u 21:15

"Hvala Bogu pa nisam sve polagala samo na tu stranicu, nego držala otvorene i neke druge opcije što se posla tiče", rekla je Ena Friedrich, bivša Playboyeva zečica koja zarađuje preko online platforme OnlyFans.

Online platforma OnlyFans najavila je da će od listopada zabraniti eksplicitan sadržaj po kojem je i najpoznatija. Bivša Playboyeva zečica i jedna od osoba koje zarađuju preko ove stranice Ena Friedrich (34) komentirala je ove najave. „Hvala Bogu pa nisam sve polagala samo na tu stranicu, nego držala otvorene i neke druge opcije što se posla tiče", rekla je za Šibenik.in. Dodala je da poznaje puno djevojaka koje su zbog gubitka posla tijekom pandemije započele zarađivati na ovaj način. „Sada će očito trebati tražiti neku drugu jednako popularnu aplikaciju, ako žele tako zaraditi koju kunu. Ne želim biti negativna, ali ako se ubrzo ne nađe neka alternativa, imat ćemo znatan porast sponzoruša", zaključila je Friedrich te priznala da je već počela razmišljati o tome kako će ona. Rekla je da razmišlja o objavljivanju na nekoj drugoj platformi ili da pričeka neko vrijeme. "Sigurna sam da će se otvoriti slična platforma, i to jako brzo. OnlyFans ću zadržati, naravno. Iz kompanije se još nisu detaljno izjasnili, ali za sada izgleda da je samo seks zabranjen, odnosno snimke i fotke seksa. Golotinja je, izgleda, u redu", rekla je. 

Friedrich inače svoj sadržaj na ovoj platformi naplaćuje 12 dolara mjesečno, otkrila je za Index.hr. Također, njezini pretplatnici naručuju snimke, a tu su uključene i napojnice čiji je maksimalni iznos 50 dolara. 

Podsjetimo, Friedrich je široj javnosti postala poznata kada je sudjelovala u showu 'Farma' prošle godine koji je napustila nakon jednog dana zbog trudnoće. ''Znala sam da neće potrajati ova priča sa mnom onog trena kada sam saznala da sam trudna. Fizički sam stvarno iscrpljena, više nego što bih inače bila, ali to je sretna vijest!'', kazala je tada.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Ključne riječi

Komentara 1

ZS
zvonimir.super
09:15 21.08.2021.

Znači, osim skidanja pred kamerama ne pada im na pamet nijedan drugi posao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije