“Lepe ti je Zagorje zelene”

Hrvatica usred Beograda zapanjila žiri izvedbom poznate zagorske pjesme, Marija Šerifović nije krila nezadovoljstvo

Foto: Screenshot/youtube
1/4
21.02.2022.
u 13:21

Žiri na njezinu izvedbu nije ostao ravnodušan. Neki su, poput Ane Bekute, počeli pjevušiti zajedno s Mateom stihove poznate zagorske pjesme, dok su neki otvoreno iskazivali svoje negodovanje kao Marija Šerifović koja je tijekom Mateine izvedbe kolutala očima.

Glazbeni show 'Zvezde Granda' posljednjih godina privlači i sve više mladih Hrvata koji svoje glasovne sposobnosti odluče pokazati na jednom od najgledanijih glazbenih showova u regiji koji se snima u Beogradu. Trenutno se u njemu natječe 24-godišnja Matea Matković iz Đakova, a protekli vikend emitirala se emisija u kojem je mlada Đakovčanka zapanjila žiri svojim glazbenim odabirom.

Naime, Matea se žiriju, ali i publici predstavila pjesmom “Lepe ti je Zagorje zelene”. Tijekom cijele izvedbe radosno je skakutala po pozornici u bijeloj kratkoj haljini i bijelim čizmama dok je u rukama držala pletenu košaru.

Foto: Screenshot/youtube

Žiri na njezinu izvedbu nije ostao ravnodušan. Neki su, poput Ane Bekute, počeli pjevušiti zajedno s Mateom stihove poznate zagorske pjesme, dok su neki otvoreno iskazivali svoje negodovanje kao Marije Šerifović koja je tijekom Mateine izvedbe kolutala očima. – Ovo je ozbiljno, lijepo, zezanje – poručili su joj članovi žirija.

Sve u svemu djevojka je dobila pozornost, a to joj je očigledno i bila namjera. Njezin nastup pogledajte u videu od 45. minute.

 

 

 

 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

Komentara 42

Avatar Zavratnica
Zavratnica
15:07 21.02.2022.

Trebala je pjevati Čavoglave, ovo je previše profinjeno za bizantince.

ME
medjimurec
15:31 21.02.2022.

Najveci show u nekoj "regiji " , nikad cuo za njega a onako usput ko vam je u toj vasoj regiji ??

DO
doktorica
17:01 21.02.2022.

malo Zapada ne škodi među cajkama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije