Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUMINIZE

Hrvatice oduševile žiri nizozemskog Voicea!

Luminize
Foto: screenshot
1/4
26.11.2018.
u 12:29

Cure iz Crikvenice to su iskoristile i izvele svoju verziju pjesme "Lady Marmelade". Okrenula su im se dva člana žirija – Waylon, prošlogodišnji predstavnik Nizozemske na Eurosongu i Ali B., popularni nizozemski reper, koji ih je i prepoznao s jednog od radijskih gostovanja.

Grupa Luminize postala je prva grupa u povijesti Voicea koja je prošla audicije naslijepo u popularnom pjevačkom showu. Marcela i Matilda Oroši, Tea Mišković i Irena Rogović već više od tri godine žive u Nizozemskoj, gdje su i izdale album i nastupaju na raznim festivalima. The Voice je emisija koja je i nastala 2010. godine u Nizozemskoj, a od ove godine dopustili su i natjecanje grupama.

Cure iz Crikvenice to su iskoristile i izvele svoju verziju pjesme "Lady Marmelade". Okrenula su im se dva člana žirija – Waylon, prošlogodišnji predstavnik Nizozemske na Eurosongu i Ali B., popularni nizozemski reper, koji ih je i prepoznao s jednog od radijskih gostovanja. 

– Ne samo da dobro izgledate i pjevate, nego odlično i svirate. Imate sve što je potrebno i zaista ste jedinstvene! Ovako nešto još nemamo na sceni – kazao je Waylon kojeg su cure i izabrale za mentora jer im je najdraži nizozemski pjevač. 

Podsjetimo, pjevačica Luminizea Marcela Oroši još prije sedam godina imala je uspješan nastup na showu Hrvatska traži zvijezdu. Prije tri godine grupa Luminize snimila je i veliki hit "Zašto još volim te", u suradnji s Marinom Jurićem-Ćivrom, finalistom hrvatskog Voicea. 

Pogledajte novu emisiju trenerice Sanje Žuljević:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Peterančan
Peterančan
18:28 26.11.2018.

Hrvatice?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije