PROTEKLOG VIKENDA

Hrvatska je hit! Zvijezda poznate serije i sin slavnog glazbenika tulumarili u Dubrovniku

Foto: Instagram screenshot
1/10
07.10.2024.
u 22:00

Zvijezda serije Stranger Things Millie Bobby Brown i sin slavnog rokera Jon Bon Jovija Jake Bongiovija u Dubrovnik su stigli u petak navečer te se zabavljali u klubu Revelin.

Hrvatska je nadaleko poznata, a brojna slavna imena nisu propustila posjetiti naš Jadran te se uvjeriti u ljepote o kojima se već dugo govori. Dubrovnik je često nezaobilazna destinacija na putovanju poznatih, a to su poznati potvrdili i svojim dolascima tijekom ljeta. No čini se kako se sezona produljuje, pa poznati sada pristižu i u listopadu. Naime, proteklog vikenda u Dubrovniku ste mogli sresti Millie Bobby Brown (20) i Jakea Bongiovija (21). Zvijezda serije Stranger Things i sin slavnog rokera Jon Bon Jovija u Dubrovnik su stigli u petak navečer te se zabavljali u klubu Revelin, piše DuList. No, nije poznato što par sve planira posjetiti u  Hrvatskoj i koliko ostati. 

Podsjetimo, Millie i Jake vjenčali su se u svibnju ove godine u tajnosti, a prije nekoliko dana podijelili su fotografije sa slavlja koje se održalo u Villi Cetinale u Italiji. "Bila je to vrlo skromna, romantična ceremonija s najbližim članovima njihovih obitelji", rekli su prijatelji para proljetos i dodali da par planira veću proslavu krajem godine.

GALERIJA Pogledajte sve transformacije Maje Šuput tijekom zadnjih 25 godina, dosta se promijenila

1/25

Početkom travnja prošle godine saznalo se da je par zaručen, a to je dovelo i do brojnih negodovanja. Naime, glumica i njezin dečko vijest o zarukama su objavili na društvenim mrežama fotografijom snimljenoj na plaži na kojoj su nasmijani i veseli, a na ruci mlade glumice ističe se zaručnički prsten. Uz ovu fotografiju Millie je napisala stihove iz pjesme "Lover" Taylor Swift: Volim te sada tri ljeta, dušo, želim ih sve. Jake, inače sin poznatog rokera Jona Bon Jovija podijelio je dvije njihove zajedničke fotografije i napisao: Zauvijek. Nagađanja o njihovim zarukama na društvenim mrežama šire se još od ljeta 2022. godine kada je Millie objavila jednu fotografiju na kojoj je nosila prsten za i njezini obožavatelji su posumnjali kako se već tada zaručila s Jakeom.

S Jakeom je u vezi od 2021. godine, a prve zajedničke fotografije na društvenim mrežama su podijelili u lipnju 2021., a nakon toga su božićne praznike proveli zajedno. U jednom intervju ispričala je kako su se upoznali preko Instagrama.  - Upoznali smo se na Instagramu. I malo smo bili prijatelji, a onda smo postali i nešto više - rekla je glumica. Njihov prvi zajednički izlazak na neko događanje je bio 2022. godine kada su se zajedno prošetali crvenim tepihom na dodjeli nagrada BAFTA, a dva mjeseca kasnije Jake je bio pratnja svojoj djevojci na premijeri četvrte sezone serije "Stranger Things" u New Yorku.

Kada su objavili vijest da su se zaručili, obožavatelji, kojih Millie na Instagramu ima 63.4 milijuna, čestitali su im na novom koraku u vezi, ali bilo je i onih koji su komentirali da su još premladi za brak. Izvor blizak sinu slavnog glazbenika kazao je kako ih Jon Bob Jovi i njegova supruga podržavaju i upoznali su Millie koja ih je odmah oduševila.  - Millie je upoznala njegovu obitelj i svi je obožavaju. Ne mogu biti sretniji što je s tako lijepom i brižnom ženom - rekao je tada izvor blizak glazbeniku i njegovom sinu Jakeu.

VIDEO Reperu P.Diddyju prijeti teška kazna zbog seksualnog zlostavljanja i trgovine ljudima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije