OVO NISMO OČEKIVALI

VIDEO Brad Pitt psuje na hrvatskom jeziku u novom filmu, evo kako to zvuči

Foto: Reuters
1/20
07.10.2024.
u 07:00

Ovaj film posebno je zanimljiv za domaću publiku zbog pojavljivanja Zlatka Burića, osječkog glumca s inozemnom adresom, koji tumači lik hrvatskog mafijaša. Ističe se scena čiji su glavni akteri Pitt, Clooney i Burić, a Brad u jednom trenutku izgovara sočnu psovku na hrvatskom jeziku.

Holivudski glumac Brad Pitt (60) zvijezda je najnovijeg filma redatelja Jona Wattsa 'Wolfs', nedavno objavljenog na streaming platformi Apple+. U filmu Pitt utjelovljuje kriminalca specijaliziranog za čišćenje mjesta zločina koji tijekom svog zadatka nabasa na svog kolegu, kojeg u filmu glumi još jedan velikan, George Clooney (63). Spletom čudnih okolnosti, dvojica muškaraca prisiljena su staviti ego po strani i surađivati zajedno kako bi obavili zadatak. Ovaj film posebno je zanimljiv za domaću publiku zbog pojavljivanja Zlatka Burića (71), osječkog glumca s inozemnom adresom, koji tumači lik hrvatskog mafijaša. 

Pojedine scene iz filma već su završile na internetu, među kojima se ističe ona čiji su akteri upravo spomenuti glumački trojac. Naime, dva glavna lika nađu se usred plesne koreografije, a naizgled bezazlena zabave ubrzo se pretvori u svojevrsni kaubojski obračun u kojem Pitt i Clooney stoje s pištoljima međusobno usmjerenim jedan prema drugome. U kadar ulazi Burić koji pokušava smiriti sukobljeni dvojac riječima: "Oladite, je*** vam". Pittov lik mu se obraća: "Što se događa Dimitri? Tko je ovaj tip?", misleći na Clooneyja, koji pak uzvraća protupitanjem: "Tko si dovraga ti?". U tom trenutku Pitt na tečnom hrvatskom izgovara psovku: "Pi*** ma******" Cijelu scenu možete pogledati u videu ispod, kao i trenutak pred kraj kada Brad psuje na hrvatskom.

Inače, prije ovog projekta Clooney i Pitt zajedno su surađivali 2008. u crnohumornoj komediji 'Burn After Reading' čiju režiju potpisuju braća Coen, a prvi put smo ih imali prilike gledati u kultnoj franšizi 'Ocean's Eleven' Stevena Soderbegha. Riječ je o dvojici glumaca s ponajvećim honorarima u Hollywoodu, pa su tako za najnoviji film obojica plaćena s po 35 milijuna dolara, prenosi Business Insider.  

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, premijera filma 'Wolfs' redatelja Jona Wattsa nedavno je održana u Los Angelesu. Holivudski velikani, George Clooney i Brad Pitt, s ostatkom glumačke postave prošetali su crvenim tepihom i pozirali za fotografe. Među glumcima pristiglim u TCL Chinese Theatre našao se i jedan Hrvat, Zlatko Burić, koji već godinama živi i radi u Danskoj. Posebnu pozornost privukli su Pitt i njegova 29 godina mlađa djevojka Ines de Ramon.

Odabranica 60-godišnjeg glumca za ovu je priliku odabrala svjetlosmeđu haljinu i na taj način se uskladila sa svojim dragim odjevenim u odijelo i cipele identične boje. Vrijedi napomenuti kako je ovo drugo zajedničko pojavljivanje para u javnosti nakon što su 2022. objavili vezu. Prvo se dogodilo nedavno, na Venecijanskom filmskom festivalu

GALERIJA: FOTO Brad Pitt u Veneciju stigao s 26 godina mlađom djevojkom, na vrijeme da izbjegne Angelinu

1/25

Tamo je par uhvaćen u vožnji popularnim kanalima, nedugo nakon što je glumčeva bivša supruga, Angelina Jolie, otputovala iz Italije. Čim su zapazili znatiželjne poglede, Brad i Ines spremno su mahnuli odkupljenim obožavateljima i fotoreporterima. Povod Pittovog dolaska službene je prirode, budući daj e na kultnoj 'La Mostri' svjetlo dana ugledao njegov novi film 'Wolfs', u kojem je glumački talent upario s kolegom Georgeom Clooneyjem.

VIDEO: Reperu P. Diddyju prijeti teška kazna zbog seksualnog zlostavljanja i trgovine ljudima

Komentara 1

Avatar Vulin
Vulin
08:31 07.10.2024.

To je bilo na srpskom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije