KATIZMATIČNA PJEVAČICA

Nakon šokantne vijesti o razvodu Indira Levak pokazala kako se zabavlja. Mnoge je iznenadila

Foto: Instagram
1/28
30.07.2024.
u 10:10

Indira Levak nakon vijesti o razvodu svima je otkrila kako se zabavlja, odnosno nastupa na jednoj svadbi, a lijepim videom i fotografijama pohvalila se i na društvenoj mreži Instagram. Očito je kako je poznata pjevačica fokusirana isključivo na posao

Nakon što je kao bomba u medijima odjeknula vijest da se glazbenica Indira Levak razvodi nakon više od deset godina braka od supruga Miroslava Levaka, sada se ponovno oglasila na svom Instagram profilu. Naime, pjevačica je objavila video s jednog vjenčanja na kojemu zabavlja mladence i goste. "Ovako se slavi ljubav. Volim vas, vi prekrasni ljudi", napisala je u opisu objave, a prije toga je objavila i fotku iz sale gdje je napisala: "Ljubav je u zraku".

Izgleda kako se Indira skroz fokusirala na posao, a njezini pratitelji iznenađeni su njezinom energijom pa su joj uputili i brojne pohvale u komentarima. Inače. Indira i Miroslav upoznali su se prije 12 godina u teretani. Svoju su ljubav okrunili brakom 2014. godine u maloj i intimnoj proslavi uz obitelj i prijatelje, a otad su postali nerazdvojni. Pjevačica je uvijek davala zaljubljene izjave, a još donedavno dijelili su zajedničke fotografije, pa je ova vijest mnoge ostavila bez teksta.

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

 

- Osjećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno dijeli poslovne i privatne trenutke, podijelim i ovu vijest. Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu. Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati - napisala je na društvenoj mreži Instagram popularna pjevačica Indira Levak i tako šokirala obožavatelje. 

Osim toga, Večernji list želio je stupiti u kontakt s drugom stranom te kontaktirati njezina bivšeg supruga Miroslava Levaka. - Dobar dan, hvala vam na pozivu, ali ne bih ništa želio komentirati. Nećemo više davati nikakve izjave na tu temu - kratko i vrlo uljudno odgovorio nam je Miroslav na upit o razvodu od popularne pjevačice Indire Levak. 

 

FOTO: Razvodi se Indira Levak, a ranije je govorila o trzavicama u braku: 'Za mene brak nije idealan...'

1/17

 

 

VIDEO. Oženio se Matija Cvek, zasjao je u ružičastom odijelu

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
12:39 30.07.2024.

"Katizmatična pjevačica" Katizmatična.... Dobra je u katizmatici.

PR
pritiskovic
10:53 30.07.2024.

Fokusiranje, ljubav u zraku, zabava,...kompleksna osoba visokih standarda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije