Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI TOP MODEL

Hrvatski top model: Modni agenti već zadovoljno trljaju ruke

top model
Foto: RTL televizija
1/3
08.08.2010.
u 09:00

– Nazvala me i jedna majka. Rekla je da se razočarala u meni jer je mislila da sam fina gospođa, a njezina kći nije prošla – kaže Tihana.

Prošli je tjedan među tisuću prijavljenih djevojaka za “Hrvatski top model” na završni kasting pozvano njih sto. Odabrano ih je trideset s kojima na jesen počinje popularni show.

– Neke su djevojke došle previše dotjerane pa smo ih zamolili da skinu šminku, neke su bile previše odjevene. Neke nisu ponijele gumicu za kosu kako bi se predstavile i otvorena lica – govori Tihana Harapin Zalepugin, koja je uz Sašu Joku i Vanju Rupenu članica žirija popularnog showa.

U želji da baš one prođu audiciju neke su djevojke poslale stare fotografije na kojima su mlađe i vitkije.

– Nazvala me i jedna majka. Rekla je da se razočarala u meni jer je mislila da sam fina gospođa, a njezina kći nije prošla – kaže Tihana.

No razočaranja su sastavni dio takvih showova jer svaka od prijavljenih tisuću djevojaka smatra da joj je mjesto među prvih trideset.

– Samo će jedna djevojka pobijediti, no to ne znači da druge neće ostvariti karijeru – ističe Tihana.

Među trideset odabranih djevojaka vidi mnoga zanimljiva lica kojima će se vrata hrvatske pa i svjetske modne scene širom otvoriti, a ona kao agentica unaprijed zadovoljno trlja ruke. Kao primjer kako uspjeti u svijetu top modela ističe upravo Umažanku Vanju Rupenu, danas svjetski top model, a nekad Miss Hrvatske, koju je Tihana i otkrila.

– Da mi je netko onda rekao kako ćemo Vanja i ja biti ravnopravne članice žirija, ugodno bih se iznenadila. Sport i fakultet bili su joj na prvome mjestu i morala sam uložiti puno truda da ju uvjerim kako je rođena za modu – prisjeća se Tihana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije