Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrtoglavi uspjeh

Hrvatski violončelisti na svjetskoj turneji s Eltonom Johnom

Stjepan Hauser
18.02.2011.
u 21:25

Stjepan Hauser (24) i Luka Šulić (23) furioznom obradom pjesme Michaela Jacksona “Smooth Criminal” na YouTubeu zaradili su nedavno u prvih šest dana objave milijun klikova i instant-slavu.

Hrvatski violončelisti Stjepan Hauser (24) i Luka Šulić (23) furioznom obradom pjesme Michaela Jacksona “Smooth Criminal” na YouTubeu zaradili su nedavno u prvih šest dana objave milijun klikova i instant-slavu. A kako iz dana u dan njihova popularnost i broj obožavatelja rastu, raste i broj ozbiljnih poslovnih ponuda.

– Prije nekoliko dana dečkima se javio njima oduševljeni Elton John i dogovorili su suradnju pa će mu se pridružiti u sklopu njegove turneje u lipnju i srpnju. Uskoro idu i u Ameriku u kojoj će najvjerojatnije potpisati ugovor sa Sony Musicom – rekao nam je Boris Plastić, direktor producentske kuće koja je snimila prvi spot mladih glazbenika s kojim su osvojili svijet.

– Čak pregovaraju i sa Stingom, ali čuli su se samo mailom. Ne znam više detalja jer Stjepan i Luka trenutačno su toliko zaposleni da ih ne možete uhvatiti ni za glavu ni za rep – dodao je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije