u pregovorima

Hugh Grant zamijenit će C. Sheena u serijalu "Dva i pol muškarca"?

hugh grant
pixsell
12.05.2011.
u 10:13

Britanski glumac ima velike šanse da u popularnom humorističnom serijalu zamijeni posrnulog Charlieja Sheena koji je iz tog projekta dobio otkaz

Dok Charlie Sheen diljem Amerike još uvijek sije ludilo nastupima pred publikom, produkcija serijala "Dva i pol muškarca", iz kojeg je dobio otkaz, pokušava pronaći njegovu pravu zamjenu. Najveće šanse za glavnu ulogu ima britanski glumac Hugh Grant koji je trenutačno u pregovorima s televizijskom kućom CBS. Smušeni 50-godišnji Britanac sigurno se ne će dugo premišljati ako mu čelnici CBS-a ponude milijun dolara po epizodi.

Ipak, Sheenova zamjena, tvrde, neće biti preplaćena poput njega koji je dobivao 1.8 milijuna po epizodi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije