NA INSTAGRAMU

Ida Prester organizirala dvorišni buvljak, pa otkrila da se seli: 'Pretposljednja selidba, nadam se'

Foto: instagram
1/27
11.10.2023.
u 08:00

voditeljica i glazbenica je podijelila i informaciju da se seli.

Voditeljica i glazbenica Ida Prester (44) izuzetno je aktivna na društvenim mrežama, a sada je otkrila i kako se rješava stvari koje više ne koristi. Naime, Prester je organizirala vrtnu rasprodaju. Na njezinu buvljaku u vrtu našlo se svega – suvenira, stare vage i blagajne, ploča..... 

– Bi li kupio tko? Nemam pojma što ćemo sa svim tim, a nije za baciti. Javite kome bi dobro došla stara garderoba broj 36. Od majica, košulja, haljina... – poručila je Ida na svojem InstaStoryju. Ida je i ranije isticala da voli vintage stvari i odjeću koju najčešće kupuje u dućanima rabljene robe ili na Hreliću

Osim toga, voditeljica i glazbenica podijelila je i da se seli.

"Kažu da je selidba jedan od najvećih stresova. Meni je ovo 21. dosad, koliko vodim evidenciju. Pretposljednja, nadam se. Uređujemo zajedničku kućicu, moji roditelji i mi, treba udahnut nov život djedovini. A sad u izbjeglištvo, privremeni smještaj. Kad bude gotovo, upadamo u kućicu i do kraja života NE MRDAM tako mi mlijeka u prahu!!! Ne vidi se na fotki, al poklali smo se već 3 puta od jutra, držite nam fige", napisala je pored fotke sa suprugom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

Podsjetimo, Ida je nedavno obilježila 10. godišnjicu braka sa suprugom Ivanom Vanijem Peševskim. Podijelila je dvije fotografije s vjenčanja u Beogradu, a brojne je iznenadila kratkom vjenčanicom.

"Na današnji dan pred 10 godina točno. Najbolje godine sam ti dala, starkeljo! Ali i najbolje proživjela. Roko je na ovim slikama u tibici, jedna skroz nova etapa počinje. Nije uvijek lako s tobom, mužu moj grintavi, nisam vjerojatno ni ja cvijeće, ali izgurali smo sve do sada. Bolje nismo našli. Za 20. godišnjicu opet tulum stiže! Vani glavni producent, save the date", napisala je pored fotografija. 
Inače, glazbenica i voditeljica udala se u Beogradu samo nekoliko dana nakon što je objavila da je u četvrtom mjesecu trudnoće. Ivan i ona upoznali su se na novosadskom festivalu Exit. 

VEZANI ČLANCI

VIDEO Anđa Marić otkrila da su je vodili na duhovnu obnovu kada joj je dijagnosticirana multipla skleroza

 

Ključne riječi

Komentara 1

NB
nban
18:22 11.10.2023.

Ida je vrh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije