seksi fotografija

Ida Prester pozirala u grudnjaku u vrijeme policijskog sata: 'Ovo je opasno'

Foto: Facebook
1/4
22.04.2020.
u 20:54

Pjevačica je odlučila počastiti svoje obožavatelje izazovnom fotografijom iz karantene.

Ida Prester dane trenutno provodi u izolaciji sa suprugom Ivanom Peševskim i dvojicom sinova. Ipak, ponekad tek nakratko 'prekrši' izolaciju kako bi obavila neke kućanske poslove poput iznošenja smeća. No, s obzirom na to da joj je to gotovo jedini izlazak iz zatvorenog prostora Ida se i za taj trenutak odlučila dotjerati pa je otpad odlučila otići baciti u izazovnom izdanju.

1/6

- Izvinite, znam da je policijski čas, al ja izašla da bacim smeće.. Samo casual. Karantena, dan 854. - napisala je Ida uz fotografiju na kojoj pozira u grudnjaku. Njezina objava oduševila je pratitelje koji su je obasuli komplimentima. 'Wow, ovo je već opasno!', 'Seksi mama', 'Ovo je najseksi fotka s rukavicama', pisali su joj u komentarima.

Foto: Instagram screenshot

Inače, Ida je početkom travnja sa suprugom i sinovima pobjegla iz Beograda u kojem već godinama živi pobjegla na selo.

- Bježite iz gradova tko god može. Pobjegli smo na selo. Meni su apsolutno svi poslovi otkazani do daljnjeg, uplašena sam i zabrinuta, kao i svi. Pa bar da smo na svježem zraku, neka klinci misle da su na praznicima. Uzeli smo kućicu na planini Rudnik, nigdje nikog dok ne odemo do varošice, samo šume i planine. Generalni reset. Držite se, ljudi - poručila je tada Ida.

Ljubav ne poznaje godine: Ove poznate dame završile su s mlađim muškarcima

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

ES
eszeker66
21:12 22.04.2020.

Tko je ta?!?!

BE
berija
21:21 22.04.2020.

Spada li i novinar koji je napisao ovaj članak među one o kojima Maja Sever trabunja kad za njih traži pomoć? Što je na Idi Prester izazovno? Zašto su dvije trećine članka prekopirane iz prošlog članka o Idi Prester za koju me, usput budi rečeno, boli kukac?

Avatar GeniKameni
GeniKameni
21:28 22.04.2020.

A nista o Nives, i o Vlatki? Samo izvjestavate o ovom kriznom stozeru i sto oni imaju reci, dajte nam malo ozbiljnijih vijesti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije