iznenađenje

Ida Prester s dečkom upala na vjenčanje u Tajlandu

'ida04_nnn_sce_200113'
''
20.01.2013.
u 19:00

Zaljubljena voditeljica snimila je novi singl Pilula, a potom se sa svojim odabranikom uputila na egzotični odmor

Voditeljica Ida Prester (32) s dečkom Ivanom Peševskim (35) godišnji odmor provela je u Aziji, a jedno tamošnje vjenčanje zauvijek će joj ostati u sjećanju.

– U Tajlandu je sve jeftino pa smo uzeli brodić s vozačem za cijeli dan. Vozač nam je otkrivao puste plaže, a na jednoj od njih ugledali smo neobičan prizor – mladenku i mladenca, dvoje kumova i fotografa. Htjeli su intimno vjenčanje, bez znatiželjnih pogleda, ali nisu imali sreće jer smo mi stali pored plaže, tek da špijuniramo. Čim su nas primijetili, kineski bračni par nas je pozvao na fotografiranje – smije se voditeljica, koja se nedavno zbog ljubavi preselila u Beograd.

– Trenutno živim na putu između Zagreba i Beograda. Najpraktičnije bi bilo da razapnem šator negdje na autocesti kod Bajakova, pa sam blizu i Zagrebu i Beogradu. Zaljubila sam se i odlučila dio poslova prebaciti tamo kako bismo bili više zajedno – kaže Ida, a o dosadnim i čestim putovanjima dodaje:

– Autocesta je jednolična i zanimljiva kao sjednica Sabora. Nakon četiri mjeseca prelazaka granice svakih nekoliko dana, carinike već poznajem po imenu, dobri smo si – smije se pjevačica, koja je nedavno snimila novi singl \"Pilula\".

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
08:43 21.01.2013.

Najstrašnije je na slici vidjeti maltretiranog majmunčića na uzici.

Avatar M O L O T O V
M O L O T O V
20:52 20.01.2013.

Moram priznati da mi je djelovala pametnije, ali što ćeš svi griješimo...

DU
Deleted user
22:26 20.01.2013.

Nije losa vijest ! Ima li jos netko da bi isao vani..... ?? Da mu organiziramo prijevoz !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije