Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Instagramu

Ida Prester ženama otkrila veliku tajnu: "Obrnula sam igricu!"

Foto: Instagram
1/18
27.03.2024.
u 22:00

Ida Prester je svojim pratiteljima na društvenoj mreži Instagram prenijela savjet za samopouzdanje ženama koje su zagazile u 40. godinu života.

Hrvatska voditeljica i pjevačica Ida Prester (45) aktivna je na društvenim mrežama, a u najnovijoj objavi na Instagramu podijelila je zrno mudrosti ženama iznad 40 godina kako biti samouvjeren. Svojim istupom potaknula je zanimljivu raspravu i izazvala niz konstruktivnih komentara. 

- Kako sam prešla 40, tako su me društvene mreže počele bombardirati reklamama za podmlađivanje, za estetske tretmane, maltene mi već i proteze nude i pogrebne usluge. Algoritam te odmah locira i počne te trovati nesigurnošću zbog svojih godina - otvorila se o poteškoćama s društvenim mrežama i suvremenom percepcijom starosti Prester, pa objasnila na koji način s istim problemom izborila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

 

-  I što sam ja napravila? Obrnula sam igricu. Na Instagramu sam zapratila hrpu žena koje su starije od mene! Annie Lennox, Hellen Mirren, Care Blanchett, Jane Fonda, Jennifer Colidge. Sve imaju svoj stil, neke se pomažu korekcijama, neke stare prirodno. Ali sve su superherojke koje žive punim plućima u svakoj dobi, uživaju, aktivne su i na taj način je meni lakše da prihvatim moje godine - objašnjava voditeljica kako je poboljšala vlastito samopouzdanje.

 

Galerija: ENTER Zagreb uz brojne poznate goste velikim partyjem proslavio 10. rođendan

1/29

 

- "Ako dođemo do tih godina i imamo problem s njima, sa starenjem..onda smo negdje fulale u svom sazrijevanju. Starenje je luksuz koji ne dočekaju svi. Uživajmo u svakoj svojoj godini i svemu što ona nosi, otkrivajmo sebe i volimo se,sve ostalo je glupo trošenje vremena koje ide i koje ne možemo niti nadmudriti niti pobijediti" - poručila je jedna pratiteljica u komentaru na objavu.

Pjevačica je usput podsjetila svoje fanove na koncert koji će uskoro održati u beogradskom Domu omladine i obećala dobar provod uz puno plesa. Prester od 2013. živi na relaciji Hrvatska-Srbija. Naime, prije nešto više od deset godina ušla je u brak sa srpskim poduzetnikom Ivanom Peševskim s kojim ima dvojicu sinova, Ria i Roka.

 

Vezani članci:

 

Podsjetimo, Ida je u ožujku ove godine 2024. godine održala dvostruko slavlje. Jedan povod bio je njezin 45. rođendan, a drugi obilježavanje 20-e obljetnice glazbene karijere, koju je započela  2003. u sklopu sastava Lollobrigida. S bendom je prvi veći javni nastup održala 2003. godine u KSET-u, a vrlo su brzo osvojile publiku u regiji i postale važnim dijelom zagrebačke underground scene. U petak 22. ožujka u Tvornici promovirala je svoj prvi solo album "Sad". U zadnje vrijeme sve češće ju vidimo i u ulozi aktivistice u borbi za prava migranata, a posebnu pozornost privukla je objavom na temu dočeka Nove godine na glavnom zagrebačkom trgu.

 

Video: Dado Topić otvoreno o pjesmi Baby Lasagne: 'Totalni promašaj' 

  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije