Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potjera

Kotiga iznenadio pogrešnim odgovorom na pitanje o Hajduku, pogledajte o čemu je riječ

Dean Kotiga
Foto: HRT/Screenshot
1/14
27.03.2024.
u 13:55

U najnovijoj emisiji kviza 'Potjera' lovac se okliznuo na pitanje o Hajduku koje će mnogim obožavateljima "majstora s mora" biti jednostavno.

U najnovijem izdanju popularnog domaćeg kviza 'Potjera' pred lovca su stali Pavao, Marlon, Frane i Tomislav. Sva četvorica prošla su ploču i plasirali se u završnu potjeru gdje su branili iznos od 16 500 eura. Na putu prema pobjedi stajao je Dean Kotiga, (36) ali za omiljenog lovca stvari nisu krenule planiranim tokom. 

Prvo pitanje u završnoj potjeri koje je lovac dobio ticalo se Hajduka: - "Majica s likom kojeg je pjevača omiljeni odjevni predmet navijača Hajduka?" - glasilo je pitanje na koje Kotiga nije znao odgovor.

- "Tome Bebića" - ispalio je Dean i pogriješio. Iako su se i natjecatelji isprva premišljali spominjući još jednog velikog navijača splitskih Bilih među pjevačima, Vinka Cocu, u konačnici su ponudili ispravan odgovor. Naravno, riječ je o Miši Kovaču, ikoni dalmatinske glazbe i strastvenom obožavatelju loptanja po zelenim travnjacima.

Galerija: Svjetlosni spektakl! Zagrebački HNK uoči dodjele zasvijetlio u bojama Večernjakove ruže

Dean Kotiga
1/19

- "Dobro, može. To ima smisla", priznao je Kotiga pogrešku pa sebi u bradu promrmljao: "Toma Bebić, Hajduk, Split." Natjecatelji su naposlijetku uspjeli sačuvati svoju prednost i sa sobom ponijeti respektabilan iznos. 

Ovo nije prvi put da se Kotiga u emisiji dotiče nogometa. Jednom prilikom je žensku natjecateljicu pitao prati li najvažniju sporednu stvar na svijetu i izazvao oduševljenje publike.

- Za koga navijate, što gledate? pitao je lovac natjecateljicu Saru, na što je dobio odgovor: - Premier ligu, Liverpool mi je omiljeni klub - nakon čega je Kotiga šaljivo uzvratio konstatacijom da se natjecateljica možda svojim odgovorom želi svidjeti voditelju.

Vezani članci:

 

Voditelja kviza je pak zanimalo prati li domaći nogomet i za koji klub navija. Sara je krenula s negativnim odgovorom, a Kotiga ju naglo prekinuo: - Ne možete vrijeđati domaću ligu, ona samu sebe vrijeđa. Domaća liga je najbolja liga. Hajduk, tko ima još? - završio je. Tako je Kotigin odnos sa splitskim klubom dobio novo poglavlje. 

Podsjetimo, Kotiga se krajem prošle godine na društvenim mrežama pohvalio osobnim rezultatom u novoj iteraciji kviza nazvanoj 'Superpotjera': - Svima vam želim da u životu imate svog Mladena Vukorepu koji će brojati sve točne i netočne odgovore svih lovaca sa "Superpotjere" i onda uvijek u grupu izvijestiti o statistici i to popratiti karakterističnom pošalicom - napisao je lovac i objavio statistiku u kojoj se vidi da je on imao daleko najviše točnih odgovora u 12 emisija aktualne sezone. Dean je imao čak 97 točnih i 5 netočnih odgovora. Krešo je imao 71 točan i 10 netočnih, Sven 42 točna i 2 netočna, Mladen 38 točnih i 5 netočnih, a Morana 28 točnih i 1 netočan.

Video: Vojko V na dodjeli glazbene nagrade Porin

Ključne riječi

Komentara 1

JF
Jure_Francetić
16:35 27.03.2024.

Zanimljivo mi je kako ti pametni ljudi, takozvani lovci imaju vrlo često i po dva prezimena ili uz njih i nadimak. Primjerice - Krešimir Sučević Međeral, Dejan Kotiga Meće...ma ima ih dosta da baš sad ne nabrajam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije