MORSKA IDILA

Ines Petrić iz 'Ljubav je na selu' otkrila je gdje provodi odmor iz snova

Foto: RTL
1/17
20.08.2024.
u 11:20

Zagrebačka frizerka s nekoliko fotografija i videozapisa javila se iz svoje omiljene ovogodišnje ljetne destinacije - Supetra na Braču. U komentarima su se mogle naći i neke bivše kandidatkinje showa 'Ljubav je na selu'.

Zagrebačku frizerku Ines Petrić domaća publika upoznala je u showu 'Ljubav je na selu', u kojem se natjecala kroz nekoliko sezona. Ines je aktivna na društvenim mrežama, a u posljednjim objavama otkrila je kako uživa na Jadranu. Pritom je podijelila nekoliko fotografija s hrvatske obale i navela na kojem otoku provodi odmor iz snova.

- Svi putevi vode u Brač, srce moje - poručila je Petrić uz selfi koji je zabilježila na trajektu i objavila na svom Facebook profilu. Ubrzo je putem društvene mreže TikTok podijelila i videozapis iz Supetra na Braču te izrazila svoje oduševljenje ovom destinacijom. - Ljubav, sreća, život. Sviđa mi se ovo - napisala je frizerka.

U komentarima na objave javila su joj se i bivše kandidatkinje iz showa  -Irena Lalin i Ranka Janković. "Maco, uživajte!" napisala je Irena, dok je Ranka komentirala: "Uživaj, draga". 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Ines često usrećuje svoje prijateljice makeoverom. Ranije ove godine odlučila je počastiti Bahru Zahirović (59). - Vrijeme je za makeover - napisala je zgodna Kaštelanka te je u objavi označila Bahru koja je također sudjelovala u showu "Ljubav je na selu".

Ines je Bahri obojila i skratila kosu što je odmah izmamilo osmijeh na lice Bahri koju je ova promjena i pomladila. - Ljepotica Bahra i čarobnica Ines, predivne curke i super friz - napisala je u komentarima objave Irena Slopšek, a Bahra i Ines su joj se zahvalile.

GALERIJA: FOTO Veličanstveni prizori iz Dugopolja! Marko Perković Thompson bacio publiku u trans

1/83

Naime, jedna od popularnijih kandidatkinja u showu "Ljubav je na selu" Bahra Zahirović nedavno je otkrila kako se nalazi u teškoj životnoj situaciji. Bahra se požalila da već neko vrijeme nema osiguran krov nad glavom. Naime, nakon što se razdvojila od bivšeg partnera, selila se iz jednog podstanarskog stana u drugi te je već umorna od selidbi. 

- Od malih nogu pratila me situacija nikakvog života. Otkako sam završila srednju tekstilnu školu, počela sam samostalan život. Uvijek sam bila podstanar, iako sam se nadala da ću jednog dana imati svoj dom. Međutim, životne situacije donijele su mi nešto sasvim drugo. Nikad nisam imala dovoljno velika primanja da budem kreditno sposobna i kupim si stan - ispričala je za Story.

VIDEO: Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije