požalio se pratiteljima

Influencer ispričao neugodnu situaciju koju je doživio u Zari: 'Ovo ne želim ni najgorem neprijatelju'

Foto: Instagram
1/9
08.07.2022.
u 21:19

Želeći isprobati neke ženske odjevne predmete, odlučio ih je odnijeti na drugi kat u mušku kabinu, no zaustavio ga je zaštitar.

Influencer Marco Cuccurin doživio je neugodnu situaciju u jednoj trgovini Zare, a sve je ispričao pratiteljima. Naime, ovaj vizažist, pjevač i školovani kuhar na društvenim mrežama podijelio je scenu koja mu se dogodila prilikom kupovine. Želeći isprobati neke ženske odjevne predmete, odlučio ih je odnijeti na drugi kat u mušku kabinu, no zaustavio ga je zaštitar. 

"Uzmem nekoliko stvari i krenem s njima na kat u muški i security me zaustavlja i bahato pita: 'Kuda vi? S tim ne možete gore'", započeo je Marco. Nakon što mu zaštitar nije dozvolio da ode na muški odjel i tamo isproba izabrane odjevne komade, odlučio je otići do ženskih kabina za presvlačenje. No, i tamo ga je zaustavio zaštitar i uputio ga voditeljici trgovine. 

"Pitao sam ju gdje mogu probati, na što me ona u čudu i ispod oka pita: 'Aha te ženske stvari? Vi to za sebe je l'?'. Odbrusio sam i rekao: 'Da, želim probati, a očito ne znam gdje.' I na to je samo rekla: 'Dobro idite ovdje u ženske svlačionice'", opisao je Marco komunikaciju s voditeljicom trgovine.

"Ovu moju neugodnu situaciju ne želim ni najgorem neprijatelju", požalio se Marco i dodao da "ne vidi razlog zašto je društveno prihvatljivo da žene nose muške dukserice, košulje i druge odjevne predmete, a čim muškarac poželi učiniti isto, ali sa ženskom odjećom, onda doživljava neugodnost", zaključio je influencer.

Foto: Screenshot

VIDEO>>Pukla ljubav poznatog para: Nika Turković i Matija Cvek prekinuli dugogodišnju vezu

Ključne riječi

Komentara 5

PA
pax
22:35 08.07.2022.

To se sigurno jako često događa...ono nikad. Zašto bi javni prostor trebao prihvatiti njegovu zabludu kao nešto normalno?

RA
RadagastovBrat
21:40 08.07.2022.

To je uobičajen problem nas muškaraca, na pivi poslije termina često baš o tome raspravljamo

DU
Deleted user
21:29 08.07.2022.

Ima sve više muškaraca koji bi htjeli biti žene, pa pokušavaju da ih imitiraju ili sa odjećom ili imitiraju njihovo ponašanje. Mislim da je najbolje riješenje ipak kirurška operacija spolovila, pa da znamo s kim imamo posla :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije