Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ronaldo je obožava

Irina Shayk: Ne trebam isticati guzu da bih se osjećala seksi

irina shayk
GQ
05.12.2012.
u 10:22

Nemam savršeno tijelo, ali svaki dan vježbam da to postignem. Nikad se ne bih podvrgla estetskoj operaciji, ali sam zato spremna satima vježbati i baviti se sportom. Volim jesti i ne želim se odreći toga gušta, rekla je lijepa Ruskinja

Osim što je poznata po poslovnim uspjesima, ruskoj manekenki Irini Shayk ruže cvjetaju i u vezi s Christianom Ronaldom. Jedna od najljepših žena svijeta ipak tvrdi da nije savršena. 

– Ne mislim da imam savršeno tijelo, ali svaki dan vježbam da to postignem. Nikad ne bih otišla na estetsku operaciju, ali sam zato spremna satima vježbati i baviti se sportom. Volim jesti i ne želim se odreći toga gušta. Nemam potrebu isticati guzu ili dekolte da bih se osjećala seksi, jer taj osjećaj dolazi iznutra – rekla je 26-godišnja Irina.

Iako se kasno, sa 19 godina počela baviti manekenstvom, napredovala je brzinom svjetlosti. Dvaput je krasila naslovnicu časopisa Sports Illustrated, snimila gomilu modnih editorijala i kampanja te glumila u spotu Kanye Westa "Power".

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
11:47 07.12.2012.

Čudi me da ovaj članak nisu puknuli u sport...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije