Jennifer Love Hewitt

Iskrena glumica progovorila o teškom periodu: Ove godine prošla sam kroz puno toga. Tugovala sam

Foto: Profimedia
1/8
06.01.2024.
u 11:50

Glumica je rekla kako nije na sebi radila nikakve zahvate, ali sada je u podugačkoj objavi na Instagramu otkrila da joj je prošla godina bila užasno teška. Naime, obožavatelji su ranije primijetili da se s njom nešto događa, te da se podosta promijenila.

Glumica Jennifer Love Hewitt ljetos je pokazala svoju dramatičnu transformaciju kose na Instagramu i skratila kosu u bob frizuru sa šiškama. Obožavateljima se ova promjena svidjela, ali nije im se svidjelo i to što je, prema njihovom mišljenju, 44-godišnja glumica napravila još neke transformacije i u komentarima su joj poručili kako joj lice izgleda drugačije.Glumica je rekla kako nije na sebi radila nikakve zahvate, ali sada je u podugačkoj objavi na Instagramu otkrila da joj je prošla godina bila užasno teška.  

- Ove godine prošla sam kroz puno toga za što nitko nije znao. I zahvalna sam na toj privatnosti. Bilo mi je lijepo biti majka koja je s djecom kod kuće. Postala sam bolja kuharica. Naučila sam da je u redu posvetiti se sebi mentalno, fizički i emocionalno. Puno sam molila i manifestirala. Smijala se od srca više nego ikad. Imala najdužu prehladu u životu. Bila sam natjerana imati više vjere nego inače. Naučila sam voljeti tjelovježbu zbog dobrobiti za moje mentalno zdravlje. Iskoristila sam priliku za sebe i svoje veće snove - započela je Jennifer i nastavila:

 

- Prepustila sam se tugovanju i uspjela sam više toga pustiti. Osjećala sam svoju mamu oko nas i vidjela znakove koje mi šalje. Oprostila sam se od stvari koje ne donose pozitivu u moj život i oslobodila prostor za puno dobrih stvari u 2024. Proslavila sam 10 godišnjicu sa svojim frajerom. Napravila neke tetovaže. I zasta učila iz svake lekcije. I evo me sada. Sretna, blagoslovljena, zahvalna i ispunjena nadom. Molit ću se da naš svijet ove godine postane bolji i da svi vide manje patnje, straha i slomljenih srca. Šaljem vam svima ljubav i sretna Nova godina! - napisala je glumica uz fotku na kojoj nema ni trunke šminke, a nije sredila ni frizuru. 

VEZANI ČLANCI:

Jennifer, koju pamtimo po ulogama u serijama  "Za istim stolom" i "Šaptačica duhovima", ranije je odgovorila na komentare o svom izgledu i na svom Instagram storyju je podijelila nekoliko fotografija kojima je željela svoje obožavatelje uvjeriti kako su promjene na njezinom licu rezultat korištenja raznih filtera na društvenim mrežama, a ne estetskih zahvata na koje su sumnjali njezini pratitelji. 
- Toliko je ljudi reklo da izgledam drugačije, ali ja izgledam isto kao i uvijek. Ne mogu izgledati prirodnije...Filteri te ne promijene toliko. Sad za ozbiljno ljudi, onaj tko želi neka koristi filtere onaj tko ne želi neka ih ne koristi. Budite dobri i ljubazni jedni prema drugima. Širite ljubav - poručila je glumica u videu.

VIDEO Maja Šuput otkrila kako ju Bloom zove: 'Drugima je simpatično, a meni malo čudno'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije