Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati glumac

Isplivale 15 godina stare fotografije Janka Popovića Volarića, ovako je tada izgledao jedan od najpoželjnijih Hrvata

Foto: instagram
1/14
17.10.2022.
u 21:48

Bili su jedni od glavnih likova te serije, a glumili su Krsta pl. Ratkaja te Helenu Jurić. Pixsellova arhiva otkrila je kako su izgledali u počecima hrvatske telenovele.

Jedan od najpoznatijih hrvatskih filmskih i televizijskih glumaca Janko Popović Volarić (42) javnosti je poznat još od početka 2000-ih kada se pojavio na TV ekranima, a 2007. godine gledali smo ga zajedno s glumicom Ivanom Bolančom.

Bili su jedni od glavnih likova te serije, a glumili su Krsta pl. Ratkaja te Helenu Jurić. Pixsellova arhiva otkrila je kako su izgledali u počecima hrvatske telenovele.

15.10.2007., Zagreb - Ivana Bolanca i Janko Popovic Volaric, glumci u povijesnoj telenoveli "Ponos Ratkajevih". Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Pozirali su zagrljeni kao i u seriji, no nakon snimanja serije pošli su svatko svojim putem. Oboje su, doduše, ostali u glumi, no Bolanča se posvetila većinom glumi u kazalištu ''Gavella'', kao i obiteljskom životu. O njoj se puno više ni ne zna.

No, miljenik žena ostao je u javnosti i od tada je imao još brojne uloge u hrvatskim serijama i filmovima.  Prošle je godine bio i član žirija Supertalent showa, kada nam je u intervjuu govorio i razlikama snimanja serija i filmova. 

- Film je kraljevska disciplina, oni se snimaju u kraćem vremenskom periodu, zna biti naporniji i intenzivniji ritam snimanja, a serije traže dugotrajniju koncentraciju na kontinuitet lika. Ima, naravno, još nekih bitnih razlika, ali i jedno i drugo jako volim - kazao nam je.

VIDEO>>Kralj Charles III. prekida tradiciju dugu 185 godina i želi napraviti nešto potpuno drugačije

Ključne riječi

Komentara 2

HU
Humbleandhonest
23:28 17.10.2022.

Ništa posebno, nekarizmatičan i dosadnjikav.

ŠK
škarnicl
00:03 18.10.2022.

Bogec bistricki, valjda vam je platio da ga reklamirate ne bi li pronasao kakvu gospođu da ga financira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije