OBJAVILI NA INSTAGRAMU

Najpoznatiji domaći influencerski par prekinuo nakon četiri godine veze: 'Život je kakav je'

Ema Luketin i Janko Janić
Foto: Instagram
1/4
26.04.2022.
u 11:55

- Dragi moji ljudi, nisam osoba koje se ikada emocionalno otvarala na Instagramu, ali vas ovim putem, najtužnijeg srca ikada, ali s najvećom dozom realnosti situacije, moram obavijestiti da Ema i ja nakon četiri godine veze više nismo skupa - napisao je Janko Janić

Najpopularniji domaći influencerski par Ema Luketin i Janko Janić prekinuli su nakon četiri godine veze, a vijest su objavili na svojim Instagram profilima. 

- Dragi moji ljudi, nisam osoba koje se ikada emocionalno otvarala na Instagramu, ali vas ovim putem, najtužnijeg srca ikada, ali s najvećom dozom realnosti situacije, moram obavijestiti da Ema i ja nakon četiri godine veze više nismo skupa. Život je kakav je i vrijeme je da oboje radimo na sebi, odrasli smo zajedno i prošli sve početne stvari u životu zajedno. Privatne i poslovne stvari dovele su do odluke koja je kakva je, a ja ovim putem moram i želim svima iskreno iz dubine duše reći da je Ema najdivnije stvorenje i najbrižnija osoba, osoba koja zaslužuje sve na ovom svijetu i osoba kojoj želim sve, ali sve najbolje u životu. Ema je osoba koja nijedne sekunde u ove četiri godine nije pokazala lošu namjeru niti se vodila nekom drugom emocijom osim čiste ljubavi - napisao je Janko na Instagram Storyju. 

- Osim Eme, Emini roditelji i obitelj koju sam znao, jedni su od najdivnijih ljudi koje sam ikad upoznao, iskreno i želim im svu sreću, te sam svima uvijek tu, ako bilo što zatreba, bilo kad - napisao je Janko i označio Emu. 

Par je protekle dvije godine živio zajedno, a nedavno su u Zagrebu otvorili i salon ljepote. Često su zajedno i putovali i fotografije objavljivali na Instagramu, a prije samo dva tjedna bili su u Parizu. Emu i Janka na Instagramu prati više od 200 tisuća ljudi. 

VIDEO: Anđa Marić nakon godina borbe s multiplom sklerozom: 'Napravila sam prve korake u sedam godina' 

Ključne riječi

Komentara 3

SA
sasoon
12:18 26.04.2022.

Nikad čuo za njih. Al što oni zapravo rade? Koju vrijednost kreiraju? Samo se naslikavaju i stavljaju na Instagram? Koji isprazan život...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije