Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iva Balaban

Iva Balaban: Obična sam mama koja ne izlazi iz tenisica i traperica

'22.09.2012., Zagreb - 9. Djecji sajam  odrzava se u zagrebackoj Areni. Na pozornicu su izasle poznate mame sa svojom djecom. Iva Balaban.  Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
'Jurica Galoic/PIXSELL'
24.09.2012.
u 09:00

Lijepa supruga poznatog nogometaša uskladila je novi posao s majčinskim obvezama, a o četvrtom djetetu ne razmišlja

Lijepa supruga poznatog nogometaša uskladila je novi posao s majčinskim obvezama, a o četvrtom djetetu ne razmišlja

Biti mama znači 24 sata dnevno biti okupiran slatkim obvezama i najljepše je to životno iskustvo – kaže Iva Balaban, koja je na 9. dječjem sajmu proglašena i ambasadoricom sajma.

Okupile su se uz nju i druge poznate mame koje, baš kao ni Iva, ne skrivaju ponos svojim mališanima.

– Stroga sam mama, ali i pravedna. Dajem im puno ljubavi, a znam biti i paničarka. Kad vidim da su u opasnosti, da bi ih ljuljačka mogla udariti, više se prestraše mene i moje reakcije nego situacije – govori supruga poznatog nogometaša Boška Balabana, kojoj na sjajnom izgledu i u 35. godini mogu zavidjeti puno mlađe žene.

Ne gnjavi, kaže, 10-godišnju Tashu za petice, ali djevojčica zna da im se mama veseli. Tasha ide u hrvatsku školu na engleskom jeziku. Ima sve petice, preskočila je jedan razred pa je, umjesto u četvrtom, sada u petom.

– Voli učiti, a i ja volim petice. No kad se dogodi četvorka, sve je OK. Borim se da petogodišnji Ivan zavoli nogomet, da krene tatinim stopama, no još je samo pasivan ljubitelj. Ima svu opremu, kopačke, štitnike, štucne, dresove i loptu, a malo manje igra – smije se Iva, koju djeca najčešće gledaju u casual izdanju.

– Nisam mama koja se stalno dotjeruje. Obična sam mama koja je po cijele dane u trapericama i tenisicama. Kad me Tasha vidi našminkanu, začudi se i kaže: "Mama, pa ti si se sredila?!"

Uz njih dvoje i osmomjesečnu Tessu ipak joj ostaje vremena za sebe.

– Uživam u svom poslu, mogu ga uskladiti s roditeljskim obvezama jer radim od kuće – govori Iva.

Ključne riječi

Komentara 2

SE
sestrićna
14:21 24.09.2012.

a joj blago nama s takvim mama...

BR
brodludjaka
16:08 24.09.2012.

Ne znam tko je ova, no jedino što i moze biti to je domaćica. I...kome je još ovo bitno i interesantno od čitatelja??? Platiš inače večernji par kuna, pa onda čitaš ovakve notrone gluposti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije