zimska idila

Iva Todorić uživa na odmoru s Hanom Hadžiavdagić-Tabaković, zajedno pozirale u bazenu

Foto: Instagram
1/13
21.12.2021.
u 22:00

Iva je podijelila fotografiju iz zimske idile hotela Cinderella u Salzburgu, Austriji

Početkom prosinca Iva Todorić potvrdila je za medije nagađanja kako je prekinula vezu s misterioznim Beograđaninom Nikolom, a čini se kako se nakon prekida odlučila opustiti s prijateljicom na odmoru.  Iva je podijelila fotografiju iz zimske idile hotela Cinderella u Salzburgu, Austriji, u kojemu uživa s prijateljicom i influnecericom Hanom Hadžiavdagić-Tabaković.

'Šaljem ljubav s mojom Hanom', napisala je Iva. S influencericom je pozirala u bazenu rukama pokazujući srce. 

Iva se pohvalila i poklonom koji je dobila pa zahvalila Hani i njezinom suprugu Tariku na divnom vikendu. 'Ništa u životu nije slučajno, pa ni ovo. Hvala mojima Hani i Tariku na vikendu iz snova', napisala je pored fotografije na kojoj pozira s poklonom dobrodošlice u hotel Cinderella. 

Inače, Iva je nedavno potvrdila da je prekinula vezu s misterioznim Beograđaninom Nikolom s kojim je rado dijelila zajedničke fotografije na Instagramu, iako vješto skrivajući njegov identitet, odnosno lice. 

Novu ljubav pronašla je godinu dana nakon razvoda od Hrvoje Balenta, s kojim je bila 18 godina u braku, a prvi problemi pojavili su se negdje 2017. godine kada je počeo krah poslovnog carstva koji je stvorio njezin otac i u koji je bila uključena cijela obitelj, pa i Hrvoje Balent koji je bio član uprave nekadašnjeg Agrokora. On je 2017. godine završio u pritvoru, a kad je pušten na slobodu, vratio se u kuću u Kulmerove dvore, ali brzo nakon toga par je predao papire za razvod. U braku su dobili troje djece.

VIDEO>>Marko Grubnić u društvu Momčila proslavio 40. rođendan: Zagrebom prošetao u neobičnoj kombinaciji

Komentara 1

OZ
ozbiljan22
07:32 22.12.2021.

Hvala tvojima što su pokrali tolike pare da se ti možeš šepuriti po europi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije