''Prelijepo''

Ivan Perišić podijelio fotografije sinčića Luke i raznježio pratitelje koji su odmah primijetili jedan detalj

Foto: Instagram
1/9
24.08.2022.
u 18:43

Ivan inače često na svom Instagram profilu dijeli obiteljske fotografije te ne skriva kako su mu supruga i djeca najveća podrška. Jednu fotografiju podijelila je i Josipa, a pratitelji su odmah primijetili kako je Luka isti otac.

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Tottenhama Ivan Perišić (33) na svom je Instagram profilu podijelio preslatke fotografije sinčića Luke. Ivan i njegova supruga Josipa Perišić (33) mališana su dobili u travnju ove godine, a na nova objava nogometaša raznježila je pratitelje.

Ivan inače često na svom Instagram profilu dijeli obiteljske fotografije te ne skriva kako su mu supruga i djeca najveća podrška. Jednu fotografiju podijelila je i Josipa, a pratitelji su odmah primijetili kako je Luka isti otac.

''Šećer'', ''Presladak je'', ''Maleni Perišić'', ''Isti otac'', ''Prelijepo'', ''Isti ste'', ''Čestitke'', ''Ljepotan'', ''Mali frajer'', ''Prekrasan'', ''Slatkica'', pisali su pratitelji.

Fotografiju možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, Josipa je nedavno podijelila fotografije s proslave osmog rođendana njihove kćeri Manuele te otkrila djelić atmosfere.

-Sretan rođendan, moja princezo- napisala je Josipa uz fotografiju slavljenice. Prostor je bio uređen ružičastim motivima i tortom s motivom flaminga, a dobro raspoložena Manuela nije skidala osmijeh s lica.

Ljubavna priča Ivana i Josipe je zbilja posebna i traje od njihovih školskih dana i vremena kada su sjedili u istoj klupi. Josipa je uz Ivana od njihovih tinejdžerskih dana i njegovih nogometnih početaka i ovaj par u braku je od 2012. godine i imaju troje djece, Leonarda i Manuelu i sinčića kojeg su dobili ove godine.

Prije deset godina brak su sklopili samo kod matičara, a 2020. godine odlučili su se i crkveno vjenčati. Crkveni obred vjenčanja održao se u Grohotama na otoku Šolti. Vjenčao ih je don Vinko Beus u crkvi svetog Mihovila, nakon toga su za obitelj slavlje priredili u hotelu Martinis Marchi Heritage.

VIDEO Alen Vitasović javio se nakon pada s bine: 'Bio sam trijezan, koljena su mi popustila zbog bolesti'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije