Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Ivana Knoll novim fotografijama sve ostavila bez daha: 'Bomba si'

Foto: Instagram
1/21
16.03.2024.
u 19:15

Knoll na fotografijama pozira u crnom kompletu donjem rublju preko kojeg je imala kaput i crnim sandalama na visoku petu, a posebno su se istaknule njezine duge, vitke noge i obline. Najpoznatija navijačica posebno je istaknula i svoju dugu crnu kosu koja je vijorila na vjetru.

Influencerica znana i kao najpoznatija navijačica Ivana Knoll nedavno se pohvalila novim poslovnim uspjehom, a sada se javila s jednog snimanja o kojem nije otkrila puno detalja, ali je fotografijama ostavila bez daha. Knoll na fotografijama pozira u crnom kompletu donjem rublju preko kojeg je imala kaput i crnim sandalama na visoku petu, a posebno su se istaknule njezine duge, vitke noge i obline. Najpoznatija navijačica posebno je istaknula i svoju dugu crnu kosu koja je vijorila na vjetru, a Ivana je otkrila da se nalazi u Miamiju.  U komentarima je dobila brojne komplimente. "Bomba", "Jedina", "Predivna", "Ovo je toliko seksi", pisali su joj pratitelji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Podsjetimo, Ivana je nedavno otkrila da se u Miamiju bavi poslom DJ-ice, a nedavno je objavila i svoj prvi set. Novitetom se pohvalila na društvenim mrežama, a na YouTubeu je objavila snimku sebe kako 'miksa' i to s viklerima na glavi i mašinama za pranje rublja u pozadini. 

- Moj prvi YouTube video je vani. Idite i poslušajte moj mini DJ set - napisala je Ivana uz prigodnu fotografiju sebe iza miksete na Instagramu. Ivana je na toj fotki posebno istaknula svoje obline. Video koji je objavila pokazuje Ivanu kako 'miksa' i pleše u ritmu, a nosi minijaturni rozi top i crne tajice. Obožavatelji su u komentarima podijelili svoje oduševljenje. 

 

- Ti si najbolji DJ ikada - glasio je jedan od komentara. 

VEZANI ČLANCI: 

Najvatrenija navijačica naše nogometne reprezentacije pohvalila se da je kupila svoj prvi stan u Americi. Stan koji je kupila nalazi se u Miamiju, na Floridi. Prve fotke iz novog doma objavila je na svom Instagram Storyju.  "Upravo sam kupila prvi stan u SAD-u. Još uvijek nije vila, ali je moj i naporno sam radila za njega! Zauvijek sam zahvalna svom ocu koji me odmalena odgajao da budem neovisna", napisala je Knoll. Ivana je nakon svjetskoj prvenstva u Kataru dobila nekoliko milijuna pratitelja i proslavila se u svijetu, a onda se preselila u Ameriku. 

VIDEO Tko je navodna ljubavnica princa Williama? Bila je najbolja prijateljica Kate, živi u kući od 106 soba

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije