najpoznatija navijačica

Ivana Knoll otkrila kako je slomila nogu! Ovaj odjevni komad glavni je krivac

Foto: Instagram screenshot
1/26
21.08.2024.
u 10:50

Večer prije objave o slomljenoj nozi objavila je kako partija u jednom klubu, a upravo je na odlasku iz kluba iskrenula nogu dok je hodala u visokim petama.  Mislila je kako se samo radi o uganuću, no kada se probudila iduće jutro, nije mogla uopće hodati. Otišla je doktoru koji joj je rekao da je slomila kost u desnoj nozi.

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll svoj ljetni odmor provodi na popularnoj mediteranskoj destinaciji, grčkom otoku Mikonosu. Knoll svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje fotografije i videe na kojima uživa, no nedavno je povod bio nešto drukčiji. Naime, Ivana se putem Instagram storyja oglasila u kolicima. Novopečena DJ-ica tako se fotografirala ispred jedne lokalne ambulante gdje je obavila rendgenski pregled desne noge. Snimke su pokazale slomljenu kost, a na sljedećoj fotografiji Ivana se ''pohvalila'' da je dobila ortopedsku čizmu i štake. Ubrzo se vratila u svoj apartman, gdje ju je osoblje odmarališta počastilo hranom i cvijećem te joj poželjelo brz oporavak. Ova gesta očito je oraspoložila Influencericu, koja se za kraj nasmiješena javila iz kreveta.

Sada je za TMZ Sports otkrila i kako se ozlijedila. Večer prije objave o slomljenoj nozi objavila je kako partija u jednom klubu, a upravo je na odlasku iz kluba iskrenula nogu dok je hodala u visokim petama. Mislila je kako se radi samo o uganuću, no kada se probudila iduće jutro, nije mogla uopće hodati. Otišla je doktoru koji joj je rekao da je slomila kost u desnoj nozi. 

1/15

Knoll je ispričala da će trebati hodati sa štakama idućih tri tjedna te da se nada da će kroz tri mjeseca noga potpuno zacijeliti. Otkrila je i da zbog ozljede neće otkazati svoje gaže kao DJ-ica. Već idući mjesec nastupit će u Njemačkoj. 

Podsjetimo, Knoll se nedavno pohvalila fotografijama u kupaćem kostimu, što i inače često radi te oduševljava. U posljednje vrijeme družila se i s nekim od popularnih DJ-eva, pa se tako pohvalila fotografijama s Davidom Guettom, Steveom Angellom i DJ Snakeom.

"Mikonos je osvojio moje srce", napisala je u opisu objave i izazvala brojne komentare. Jedan obožavatelj joj je napisao "da je zaljubljen u nju". "Jedna jedina", "Prelijepa si", pisali su joj. Podsjetimo, DJ-ica se nedavno javila s Ibize, jedne od najpoznatijih europskih party destinacija. Ivana je otkrila da je uz posao tamo i uživala. Na Instagramu je objavila fotke na kojima je u badiću. Pozirala je na brodu gdje se sunčala u bikiniju ružičasto-ljubičaste boje. Pokazala je i guzu u tangicama. Na Ibizi je ranije gažu na plaži Playa d'en Bossa imao jedan od najboljih svjetski DJ-a David Guetta, a Ivana se s njim fotkala. – Legenda David Guetta i ja – poručila je Knoll uz zajedničku fotografiju na Instagramu. 

Svoj prvi nastup kao DJ-ica Ivana je imala u Splitu na Ultra Europe festivalu. Na početku nastupa na Ultri  imala je tehničkih poteškoća i morala je zatražiti pomoć, a najvjerniji fanovi iz publike su vikali: "Ivana, Ivana!" Za nastup na Ultri izabrala je izazovnu kombinaciju. Pojavila se u kombinezonu crne boje s prozirnim dijelovima.

VIDEO Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije