Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DJ KARIJERA

Ivana Knoll u izazovnom izdanju najavila svoju prvu ljetnu turneju: 'Vidimo se u Splitu'

Foto: Instagram
1/17
05.07.2024.
u 14:10

Osim novog atraktivnog izdanja Knoll je objavila svoj ljetni raspored, iz kojeg se može vidjeti da su iza nje nastupi u Njemačkoj i Kanadi, nakon Splita predstoji joj putovanje u Maroko, gdje će kroz tri dana nastupati u tri različita kluba.

Najpoznatija domaća navijačica Ivana Knoll (31) nakon ispadanja hrvatske nogometne reprezentacije, koju je bodrila na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, vraća se svojoj novoj karijeri DJ-ice. Svoj povratak za miksetu atraktivna Ivana najavila je na društvenoj mreži Instagram, gdje je prati nekoliko milijuna ljudi. 

- Moja prva ljetna turneja. Sljedeće se vidimo na Ultra Europe festivalu 12. srpnja od 22 sata - napisala je bivša misica porijeklom iz Čapljine u opisu objave uz koju je priložila i fotografiju sebe u čupavom, ružičastom i kratkom topu kombiniranom s prozirnim bijelim rukavicama. Prigodno za ovu sliku kao modni dodatak odabrala je i ružičaste slušalice. Osim novog izazovnog izdanja Knoll je objavila svoj ljetni raspored, iz kojeg se može vidjeti da su iza nje nastupi u Njemačkoj i Kanadi, nakon Splita predstoji joj putovanje u Maroko, gdje će kroz tri dana nastupati u tri različita kluba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Ove vijesti s oduševljenjem su dočekali njezini mnogobrojni obožavatelji, kako u Hrvatskoj, tako i iz Maroka: - "Dobrodošla u Maroko, tvoju drugu državu. Prelijepa sjećanja na Svjetsko prvenstvo u Kataru", "O moj Bože, konačno ćeš posjetiti Maroko", "Slatka si u ružičastom", "Ovo je samo početak", "Jedva čekam vidjeti te na Ultri" - neki su od komentara nestrpljivih fanova.  

Ivana je nastup na Ultra Europe festivalu u Splitu najavila prije tjedan dana, a poručila je sljedeće: - Ostvario mi se san! Izvodim na Ultri, mojem najdražem festivalu u mojoj Hrvatskoj. Vidimo se tamo - piše u objavi. Na festivalu koji će se održati od 12. do 14. srpnja nastupaju i neki od najpoznatijih svjetskih DJ-eva, uključujući AfrojackaArmina Van Buurena, HardwellaMartina Garrixa i brojne druge. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, nakon ispadanja vatrenih i njihovog dolaska kući i Ivana je odlučila usporiti tempo i prebaciti se na uživanje na moru. Naime, naša najvatrenija navijačica nakon vrućih navijačkih kompleta, sada se prebacila na badić. Fotografije s Jadrana objavila je na svojem Instagram profilu, a pozirala je u ružičastom minijaturnom bikiniju u vrućim pozama. Pored fotki Ivana je istaknula: "Razglednica s Jadranskog mora".

Inače, Ivana je otkrila da će na Euru bodriti vatrene na svim utakmicama, a to je i učinila. Fotoreporteri su je nekoliko puta snimili, a ona se i sama javljala na društvenim mrežama. Jednom je prilikom tako otkrila i čime se bavi dok provodi vrijeme u Njemačkoj. "Ljudi, gdje ste? Ja sam u Njemačkoj, blijeda kao nikad u lipnju, jedem dobre svinjske koljenice svaki dan, preskačem teretanu, nadam se da će moja momčad, Hrvatska, pobijediti u ponedjeljak", napisala je uz fotku na kojoj pozira u čipkastom topu i trapericama te s raspuštenom kosom. "Odrađujem milijarde intervjua, odrađujem sjajne nastupe ovdje, sviram s izvrsnim DJ-ima, čitam i smijem se hejterskim komentarima i člancima, brate, bolji su od bilo koje komedije. Kakav je vaš dan?", pitala je pratitelje.

GALERIJA: Ovako se Ivana Knoll mijenjala kroz godine, prvi put smo je vidjeli u Rusiji

1/39

Tijekom boravka u Njemačkoj, Ivana je imala i jedan konflikt i to s njemačkom voditeljicom Laurom Wontorrom. Konflikt je nastao zbog jednog njenog komentara koji se mogao čuti u eteru njemačke televizije Magenta. Na društvenoj mreži Instagram Knoll je kritizirala voditeljicu.

- Draga Laura, da izgledam kao ti, nosila bih isključivo zimsku odjeću - napisala je Knoll, pa dodala da je ta televizija najneprofesionalnija televizija svih vremena. - Naučite svoje voditelje lijepom ponašanju i nikad me više nemojte zvati na intervju -  dodala je Knoll tada, a voditeljicu su nakon toga podržali brojni Nijemci, ali i Hrvati.

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Komentara 3

Avatar superhik74
superhik74
20:14 05.07.2024.

DJ karijera ....Turneja....Ha, ha, ha... ova je dobra. Odavno se nisam ovako dobro nasmijao.

DT
Don’t look AP
15:15 05.07.2024.

Turneju… HAHHAAAAHH.. o Bože, Bože moj….. zašto si nas ostavio…..

BP
Besposlen pop
22:01 05.07.2024.

Što sam krivo rekao da mi brišete komentar i dodjeljujemo žuti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije