Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mentalno zdravlje

Ivana Mišerić iskreno: Ne sramim se priznati da sam potražila psihijatrijsku pomoć

Zagreb: Predstavljeni dresovi Dinama za nadolaze?u sezonu
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/10
02.07.2023.
u 09:55

Voditeljica na Otvorenom radiju ove jeseni uselit će se u novi stan s dečkom Draženom koji joj je bio velika podrška kada joj je mama preminula od zloćudne bolesti

Radijska voditeljica Ivana Mišerić i njezin dečko IT konzultant Dražen Kovačević slave treću godišnjicu veze i spremaju se za novi zajednički korak - zajednički život. Kako je voditeljica radija Otvoreno ispričala za Gloriju, na jesen će se useliti u stan koji su kupili u Velikoj Gorici i prvi put je otkrila kako su se upoznali na neformalnom druženju kod prijatelja i odmah je zaiskrilo među njima.

Vezu su održavali na daljinu jer Dražen živi u Istri i jednom prilikom kad joj je nedostajao poštom joj je poslao svoju košulju koja je bila pošpricana njegovim mirisom. Bio joj je velika utjeha i podrška kada joj je mama izgubila bitku sa zloćudnom bolesti i nakon gubitka majke shvatila je da mora potražiti stručnu pomoć i raditi na svom mentalnom zdravlju.

- Ne sramim se priznati da sam potražila psihijatrijsku pomoć, smatram to dijelom mentalne higijene. Teško se možeš naviknuti da majke više nema. Slomila sam se i dio mene je otišao, ali sam izvukla snagu i počela više biti empatična prema ljudima u toj svojoj boli - rekla je Ivana u intervju. 

 Ivana se svojim novim odabranikom prvi puta pohvalila u prosincu 2021. godine kada je na svojem Instagram profilu podijelila prvu fotografiju na kojoj pozira s dečkom. Uz objavu je kratko napisala 'Moje svjetlo' i dodala hashtag 'sve'. 

- Sve uspijemo. Imamo kvalitetan odnos, puno ljubavi i volje jedno za drugo, teško je u detalje, ali baš se lijepo imamo. Da mi je netko rekao da ću imati vezu na daljinu - rekla bih da nema šanse. Djeluje teško, ali nije nimalo. Naprotiv, sve tako lijepo plovi. Ne osjetim te kilometre, jako smo povezani i često smo zajedno - ispričala je za RTL.hr kako uspijevaju održati svoju ljubav na daljinu. Prije godinu dana svom odabraniku je posvetila i emotivnu objavu na njegov rođendan.

- Zašto stalno idem u Istru…pa osim toga što je lijepa, tamo mi je čovjek. Danas mu je rođendan, njegov je dan, ali i ja slavim. Prati me osjećaj da imamo tri života iza nas, a u ovome smo prošli svašta. Svemir je naše igralište, ti, moj 21 gram duše! - napisala je tada.

VIDEO Udala se Josipa Čulina ex Rimac: Novi suprug završio je u pritvoru u istoj aferi kao i ona

 

Komentara 2

JO
jozakontra
11:08 03.07.2023.

kosulja pospricana njegovim mirisom... da li je ovo malo degutantno sročeno?

Avatar southman
southman
12:11 02.07.2023.

To smo znali i da nisi priznala !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije